Stan & Ollie – Χοντρός & Λιγνός, Πρεμιέρα: Ιανουάριος 2019 (trailer)

Ο Oliver Hardy και ο Stan Laurel (Χοντρός και Λιγνός), που δραστηριοποιήθηκαν από το 1927 έως και το 1940, θεωρούνται ένα από τα σπουδαιότερα κωμικά δίδυμα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Συνολικά εμφανίστηκαν σε 107 ταινίες – 32 βουβές μικρού μήκους, 40 μικρού μήκους με ήχο και 23 πλήρεις κινηματογραφικές ταινίες – ενώ είχαν και 12 ανεπίσημες σύντομες εμφανίσεις σε άλλες παραγωγές.

Το θρυλικό κωμικό δίδυμο επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μέσα από την κινηματογραφική αυτοβιογραφία «Stan & Ollie». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον John C. Reilly (Χοντρός) και τον Steve Coogan (Λιγνός).

Υπόθεση: Με τη χρυσή εποχή τους ως βασιλιάδες της κωμωδίας στο Χόλιγουντ να ανήκει στο παρελθόν, οι εμβληματικοί Σταν και Όλι περιοδεύουν στη Μεγάλη Βρετανία σε μία απεγνωσμένη απόπειρα να δώσουν νέα πνοή στην καριέρα τους. Μετά από μία συγκρατημένη αρχή, αυτή η κωμική δύναμη της φύσης συγκεντρώνει ορδές θαυμαστών, καινούριων και παλιών, που γοητεύονται από τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες των δύο θρύλων. Όμως, καθώς η περιοδεία πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε, το δίδυμο αντιμετωπίζει απειλητικά φαντάσματα του κοινού παρελθόντος. Οι δύο άντρες, που νιώθουν ότι το κύκνειο άσμα πλησιάζει, έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ξανά πόση αγάπη τρέφει ο ένας για τον άλλον…

Είδος: Βιογραφία, Δράμα, Κωμωδία
Σενάριο: Jeff Pope
Σκηνοθεσία: Jon S. Baird
Πρωταγωνιστούν: John C. Reilly, Steve Coogan, Shirley Henderson, Nina Arianda, Danny Huston
Πρεμιέρα (Ελλάδα): 24 Ιανουαρίου 2019
Έτος Κυκλοφορίας: 2018 (28  Δεκεμβρίου, ΗΠΑ), 2019 (11 Ιανουαρίου, Ηνωμένο Βασίλειο)
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ, Αγγλία, Καναδάς
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια: 97 λεπτά
Καταλληλότητα: Άνω των 12 ετών

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: