Στα τραγούδια λέμε Ναι: Αφιέρωμα στον Πάνο Γεραμάνη (trailer)

Αγάπησε και προώθησε το λαϊκό ελληνικό τραγούδι όσο λίγοι. Η ραδιοφωνική του εκπομπή «Λαϊκοί Βάρδοι» άφησε εποχή και γνώρισε στο ευρύ κοινό μελωδίες και τραγούδια που έμειναν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου…
Ο Πάνος Γεραμάνης λατρεύτηκε από τους ακροατές του, σχεδόν όσο λάτρεψε και ο ίδιος τα τραγούδια που μετέδιδε. Αυτά είναι τα τραγούδια που θα δώσουν ζωή το βράδυ του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.
Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» φιλοξενεί καθαρόαιμες λαϊκές φωνές όπως ο Λάκης Χαλκιάς, ο Γιάννης Λεμπέσης, ο Λάμπρος Καρελλάς και οι Αθηνά Βελισσάρη, Μαίρη Δούτση, Άννα Μπιλιλή, Χριστιάννα Γαλιάτσου, Λίζα Ανδρέου, Μαρία Σταφυλοπάτη, Μαριάνθη Λουδάκη. Μαζί τους η λαμπερή Ελένη Φιλίνη σε ρόλο… τραγουδίστριας και ο ηθοποιός Δημήτρης Γαλάνης.
Για τον Πάνο Γεραμάνη μιλούν άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά όπως ο δημοσιογράφος Πάνος Χρυσοστόμου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Σιδερής Πρίντεζης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λουμπρίνης  και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αριστείδης Καμάρας.
Την παρέα συμπληρώνουν η ηθοποιός Μαρία Δελικωνσταντίνου και η δημοσιογράφος Βασιλική Κοτανίδου.
Special guest star ένας ζωντανός θρύλος του λαϊκού τραγουδιού, η κυρία Ρία Κούρτη, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος.
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.
Συντακτική ομάδα: Αλέξανδρος Καραμαλίκης, Δημήτρης Μηλιόγλου.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: