Στα Super Market όλης της Ελλάδας με το ΘΕΜΑ και τη ΔΕΛΤΑ κερδίζετε 3 ευρώ ΔΩΡΟ για αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ με 2 κουπόνια

Μόνο στην απλή έκδοση των 2 ευρώ

Κόψτε τα 2 κουπόνια που θα βρείτε στην πρώτησελίδα του ΘΕΜΑτος και κερδίστε έκπτωση 3 ευρώ για αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ από ταSuper Marketόλης της χώρας και τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.

 

Από αυτή την Κυριακή, στα μικρά και μεγάλα σούπερ μάρκετ όληςτης Ελλάδας, από τον Μαρινόπουλο, τον Βασιλόπουλο, τον Σκλαβενίτη και το My Market –Βερόπουλο έως και το πιο μικρό τοπικό σούπερ μάρκετ αλλά και όλα τα μικράσημεία πώλησης της χώρας, σας δίνεται η δυνατότητα να προμηθεύεστε τα πλέοναπαραίτητα αγαθά για την οικογένειά σας. Κερδίστε 3 ευρώ με όλα τα γάλατα τηςΔΕΛΤΑ, τα γιαούρτια, το milko, όλα τα τυριά και τους χυμούς της ΔΕΛΤΑ, με τακουπόνια που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας στην έκδοση των 2 ευρώ.

Το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ στηρίζουν ακόμα περισσότερο την ελληνικήοικογένεια και σας προσφέρουν συνολικά 3 ευρώ ΔΩΡΟ την εβδομάδα, με 2 κουπόνιαγια αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ αξίας 10 ευρώ από τα Super Market καιμικρά ανεξάρτητα καταστήματα τροφίμων της γειτονιάς σας (περίπτερα,γαλακτοπωλεία, φούρνοι, mini market,παντοπωλεία).

Όσοι λοιπόν αγοράσετε το ΘΕΜΑ αυτήςτης Κυριακής 5 Ιουνίου, θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας 2 δωροεπιταγές αξίας 1,50 ευρώ η καθεμίαγια αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ.

 

Εσείς έχετε δύο επιλογές  :

  • ή κάνετε αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ συνολικής αξίας10 ευρώ και, εξαργυρώνοντας καιτις 2 δωροεπιταγές μαζί πληρώνετετελικά στο ταμείο μόνο 7 ευρώ
  • ή εξαργυρώνετετις δωροεπιταγές μεμονωμένα μέσα στην εβδομάδα, δηλαδή την καθεμία χωριστάκαι πληρώνετε τελικά στο ταμείο μόνο 3,50 ευρώ την κάθε φορά.

 

Επιπλέον, στηνπρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε ένα ακόμη κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα γάλα ΒΛΑΧΑΣ –πλήρες ήελαφρύ- παίρνετε άλλο ένα δωρεάν.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε απεριόριστο αριθμόδωροεπιταγών-κουπονιών ανά εβδομάδα, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Τα κουπόνια που θα βρείτε στην εφημερίδα της Κυριακής 5/6/2016θα ισχύουν από την Κυριακή 5/6 έως και το ερχόμενο Σάββατο 11/6/2016. Μέσα σεαυτή την εβδομάδα θα πρέπει να τα εξαργυρώσετε, κάνοντας τις αγορές σας βάσειτων οικογενειακών σας αναγκών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: