ΗΠΑ: Νεόνυμφοι κλείστηκαν σε ασανσέρ και έχασαν το γλέντι του γάμου τους

Μια νύφη και ένας γαμπρός από τη Βόρεια Καρολίνα έχασαν τo γαμήλια γλέντι τους αφού εγκλωβίστηκαν για δύο ώρες σε ένα ασανσέρ.

Η Victoria και ο Panav Jha πήγαιναν στη δεξίωση τους στον 16ο όροφο του ξενοδοχείου Grand Bohemian μετά την τελετή του γάμου τους, όταν παγιδεύτηκαν ανάμεσα σε ορόφους.

Στο ασανσέρ μαζί με το ζευγάρι ήταν η αδερφή της Victoria και άλλοι τρεις καλεσμένοι του γάμου. Τελικά απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαρλότ αφού το ασανσέρ ανέβηκε μερικούς ορόφους, αλλά μέχρι τότε το γλέντι είχε τελειώσει.

Δείτε βίντεο από τον απεγκλωβισμό τους

Σύμφωνα με την Daily Mail, κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό.

«Όταν συνέβη για πρώτη φορά, νόμιζα ότι είχε σταματήσει για λίγα δευτερόλεπτα και θα επανεκκινήσει. Και μετά παρατηρήσαμε ότι η πόρτα ήταν λίγο μισάνοιχτη», είπε ο γαμπρός στον WJZY.

«Ανεβήκαμε για λίγο ακόμα και μετά μπουμ… οι πόρτες κάπως κόλλησαν», είπε στο CNN. Στη συνέχεια, οι πόρτες άρχισαν να ανοίγουν, οπότε μπορούσα να δω τον τσιμεντένιο τοίχο ακριβώς μπροστά μου και τον τσιμεντένιο τοίχο πίσω μου».

«Δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε, να δώσουμε το φιλί, να χαιρετήσουμε τον κόσμο. Αυτό είναι που τα χαλάει όλα. Έτσι έπρεπε να τελειώσει η νύχτα του γάμου» είπε από την πλευρά της η νύφη.

Το ζευγάρι έβγαλε και μία φωτογραφία με τους πυροσβέστες μετά τον απεγκλωβισμό του.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: