«Στα πράσα» οι δυο γυναίκες που ξάφριζαν πορτοφόλια

Πλουσιότατη ήταν η δράση δύο νεαρών γυναικών, οι οποίες αρπάζοντας κυρίως πορτοφόλια και διάφορα άλλα αντικείμενα από τσάντες και τσέπες ανυποψίαστων πολιτών και τουριστών στο Ηράκλειο είχαν καταφέρει μέσα σε ένα περίπου δίμηνο να κάνουν μια … μικρή περιουσία ύψους 4.500 ευρώ.

Ο λόγος για δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, 31 και 26 ετών αντίστοιχα οι οποίες συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Ηράκλειο, κατηγορούμενες για κλοπή.

Με τη σύλληψή τους οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν συνολικά 13 περιπτώσεις κλοπών που είχαν σημειωθεί από τις 15 Ιουνίου έως και τις 20 Αυγούστου 2016.

Όπως μεταδίδει το cretapost οι δύο γυναίκες την Κυριακή το απόγευμα άρπαξαν πορτοφόλι από Γάλλους τουρίστες, ωστόσο έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή, πετώντας το … λάφυρο στο δρόμο. Ωστόσο, δεν πήγαν πολύ μακριά αφού οι δικυκλιστές της ΕΛΑΣ τις εντόπισαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο γυναίκες «χτυπούσαν» ανυποψίαστους πελάτες καταστημάτων σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου αρπάζοντας πορτοφόλια, κινητά, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέσα από τσάντες και τσέπες.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: