Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι ένα μεταμνημονιακό κόμμα.

Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι ένα μεταμνημονιακό κόμμα.

Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι ένα μεταμνημονιακό κόμμα. Τη θέση ότι «το Ποτάμι είναι ένα κόμμα μεταμνημονιακό» εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters.

Σε ότι αφορά τους μετεκλογικούς στόχους του Ποταμιού, ο επικεφαλής του δήλωσε ότι το κόμμα είναι εκείνο που θα διασφαλίσει ότι η επόμενη μέρα δεν θα βρει στο κυβερνητικό σχήμα ούτε ακροδεξιά, αλλά ούτε και αντιευρωπαϊκά στοιχεία.
Το δημοσίευμα του Reuters συνεχίζει αναφέροντας ότι το Ποτάμι είναι ένα από τα λίγα που προτάσσουν τον εκμοντερνισμό του κράτους και που θέτει ως κόκκινη γραμμή την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και το .

Στη συνέχεια, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος, τονίζεται η αποφασιστικότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος, την μεταρρύθμιση του κράτους και την καταπολέμηση της ανεργίας, μέσα από μια σειρά δράσεων που έχουν ήδη σχεδιαστεί και ανακοινωθεί.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ψάχνουν την εναλλακτική λύση μέσα σε αυτό το παλαιοκομματικό πολιτικό σύστημα και ότι αυτή η διέξοδος είναι το Ποτάμι.

Στην ερώτηση για το αν είναι υπέρ ή κατά του μνημονίου η απάντηση ήταν: Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα μεταμνημονιακό.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: