Σπυράκη: Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση γενικευμένης ανομίας

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, στην πρώτη της ενημέρωση στους πολιτικούς συντάκτες, σημείωσε πως η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση γενικευμένης ανομίας.

Όπως τόνισε, καθημερινά απειλείται ο πολίτης και “περιμένουμε αύριο από τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, να απολογηθεί γι αυτή την κατάσταση”. Στη συνέχεια σημείωσε ότι κρατούμενοι που έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα είναι ελεύθεροι με τον νόμο Παρασκευόπουλου.
Σε ερώτηση για το αν αμφισβητεί τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ, η κα. Σπυράκη είπε ότι η ΝΔ έχει υπόψη της τα στοιχεία, όπως έχει υπόψη της και το πρόσφατο περιστατικό στην Πεύκη όπου αστυνομικοί κινδύνευσαν να καούν ζωντανοί, όπως και το περιστατικό που κρατούμενοι που είχαν αποφυλακιστεί πρόσφατα, “σιδέρωσαν” ηλικιωμένη.
Ακόμη, σχολιάζοντας δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, είπε ότι επιτέλους η κυβέρνηση είπε και μία αλήθεια, ενώ την κατηγόρησε, ότι εξοντώνει τους συνεπείς φορολογούμενους και είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή.
“Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει πληκτικά την συκοφαντία κατά του κ. Μητσοτάκη”, ήταν η απάντηση της κα. Σπυράκη αναφορικά με τις αιτιάσεις της κυβέρνησης για την υπόθεση Siemens. Επικαλέστηκε, μάλιστα, τη μαρτυρία της Αικατερίνης Τσακάλου, η οποία στην κατάθεσή της ανέφερε ότι “το κόστος του τηλεφωνικού κέντρου το κάλυψε ο κ. Μητσοτάκης”.
Για τον Λευτέρη Αυγενάκη, τέλος, ανέφερε ότι “ο γραμματέας του κόμματος έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη” και πρόσθεσε πως “μας προκαλεί εντύπωση ότι βλέπουν συχνά το φως της δημοσιότητας υποκλαπείσες συνομιλίες στελεχών της ΝΔ”.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: