Σπανούλης: «Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ που ενισχύθηκε ο Παναθηναϊκός»


Ο Βασίλης Σπανούλης εξήρε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σημαντική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Στο περιθώριο του ‘«LG Aegean Ball’» o «Kill Bill» αρχικά είπε: «Πιστεύω ότι η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο (σ.σ. του Ολυμπιακού) έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να χτιστεί μια ομάδα που θα συνδυάζει το θέαμα με την ουσία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ και να βοηθήσουμε τον προπονητή. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να έχουμε πάλι επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Όσο για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και όσο πιο δυνατός είναι ο αντίπαλος, τόσο μεγαλύτερη είναι και αξία του νικητή. Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να έχουμε δυνατές ομάδες και να είμαστε στο Final Four».

Επίσης, τόνισε: «Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον Γιώργο (σ.σ. τον Πρίντεζη)», ενώ συνέστησε πως η Εθνική πρέπει να έχει υπομονή για να βρει και πάλι την αγωνιστική της ταυτότητα.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: