Σοκάρει η Πρισίλα Πρίσλεϊ: Ο Έλβις αυτοκτόνησε, φοβόταν ότι θα τον ξεχάσουν

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η πρώην γυναίκα του «βασιλιά της ροκ εν ρολ» Έλβις Πρίσλεϊ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου 1977 στο Μέμφις, σε ηλικία 42 ετών.

Ενόψει της πρεμιέρας του νέου ντοκιμαντέρ του HBO με τίτλο «Elvis Presley: The Searcher», το οποίο κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Απριλίου, η Πρισίλα Πρίσλεϊ μίλησε για το βάθος των εξαρτήσεων του Έλβις και πως ο ίδιος ήξερε τι έκανε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ίδιος έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, πάσχοντας από κατάθλιψη.

Επισήμως, οι γιατροί είχαν ανακοινώσει ότι ο θάνατός του επήλθε από έμφραγμα που προκλήθηκε από μεγάλη δόση ναρκωτικών, ωστόσο η πρώην σύζυγός του αποκαλύπτει ότι «ο καταθλιπτικός Έλβις έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή ένιωθε ανασφάλεια. Φοβόταν ότι θα τον ξεχάσουν».

Η εξομολόγηση της Πρισίλα έρχεται λίγους μήνες, αφότου ανακαλύφθηκαν χειρόγραφα τα οποία πιστεύεται ότι είχε γράψει ο ίδιος ο Έλβις και που άφηναν αιχμές περί «αυτοκτονίας».

Όπως είπε η 72χρονη σήμερα Πρισίλα Πρίσλεϊ, τόσο εκείνη, όσο και αγαπημένοι του άνθρωποι μάταια προσπαθούσαν να τον αποτραβήξουν από τα ναρκωτικά, καθώς η επιρροή του ήταν καταλυτική.

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: