Σκύλος ξετρύπωσε το ναρκωτικό shisha στη Λαμία

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας πρώτη φορά έβλεπαν το είδος της ουσίας που ξετρύπωσε ο εκπαιδευμένος σκύλος τους στο σπίτι ενός ζευγαριού σε περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας και το έστειλαν για χημική ανάλυση.

Η αντίδρασή του σκύλου, πάντως, δεν αφήνει αμφιβολία ότι πρόκειται για ναρκωτικό, πιθανότατα shisha ή «κοκαΐνη των φτωχών».

Οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούν ένας 25χρονος και μία 35χρονη και ο τετράποδος ανιχνευτής ανακάλυψε 559 γραμμάρια μιας συμπαγούς κρυσταλλικής ουσίας, μαζί με 2,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έναν πλαστικό τρίφτη.

Άμεσα το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η άγνωστη ουσία εστάλη στα εργαστήρια για να αναλυθεί η χημική σύστασή της.

Η μορφή της ουσίας δείχνει ότι πρόκειται για «shisha», το πιο φθηνό ναρκωτικό της αγοράς που παρασκευάζεται εύκολα και στην… κουζίνα από κρυσταλλική μεταμφεταμίνη στην οποία προστίθενται ακόμη και… λάδια μηχανής ή υγρά μπαταρίας που περιέχουν φώσφορο, ή και σαμπουάν.

Να αναφέρουμε ότι η χρήση του προκαλεί σε ελάχιστο χρόνο ζημιές ανάλογες με την χρήση ηρωίνης επί 20 χρόνια, καθώς πρόσωπο και σώμα γεμίζουν πληγές, υπάρχει σημαντική απώλεια βάρους, σαπίζουν τα δόντια, εξαφανίζεται το λίπος στο πρόσωπο που γεμίζει ρυτίδες και καταστρέφονται τα όργανα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: