Σε κλίμα οδύνης και θλίψης η κηδεία του 45χρονου Νεοκλή Μουσά – Αχαΐα

Σε κλίμα οδύνης και θλίψης η κηδεία του 45χρονου Νεοκλή Μουσά   Αχαΐα

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουλίου 2015 ο 45χρονος Νεοκλής Λουκ. Μουσάς, ο οποίος όπως γράφτηκε στον Τύπο, φέρεται να υπέστη έμφραγμα την ώρα που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, κάνοντας υποβρύχιο ψάρεμα.

Ο άτυχος Νεοκλής Μουσάς που ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε πάει μαζί μ’ ένα φίλο του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου για υποβρύχιο ψάρεμα και εντοπίστηκε νεκρός από ψαράδες στη θαλάσσια περιοχή της Κυλλήνης, στο νομό Ηλείας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Νεοκλή Μουσά εψάλη στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος (συνοικισμός Μουσέικα) Μοιρέικων, στην περιοχή του πρώην Δήμου Βραχνείκων που ήταν κατάμεστος από κόσμο, φίλους και συντοπίτες του θανόντος. Τραγική φιγούρα ήταν η σύζυγος του Ιωάννα. Ο Νεοκλής Μουσάς είχε αποκτήσει με τη σύζυγο του τέσσερα παιδιά, την Σοφία, την Διονυσία, τον Λουκά και την Ανδριάνα — Στεφανία.

Στην κηδεία του Ν. Μουσά παρέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος, Βοηθός του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος και είπε λόγια παρηγορίας στην οικογένεια του εκλιπόντος ενώ αναφέρθηκε και στην νοηματοδότηση της μετά θάνατον ζωής σύμφωνα με την εκκλησία και θρησκεία μας.

Το κλίμα στην νεκρώσιμο ακολουθία ήταν ιδιαίτερα βαρύ ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος παρέστη και στην ταφή του Νεοκλή Μουσά στο κοιμητήριο της περιοχής. Απαρηγόρητοι ήταν και οι γονείς του εκλιπόντος, η Σοφία χήρα Λουκ. Μουσά και η Διονυσία χήρα Πλάτωνα — Στεφάνου Μητσουρα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: