Σε γουστάρει αλλά φοβάται να στο πει: Τα 6 πράγματα που όλοι κάνουν όταν τους αρέσει κάποια

Καλά τα ήθη και οι παραδόσεις αλλά όσον αφορά τον έρωτα έχουμε εξελιχθεί αρκετά ως είδος. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ακόμη ότι ο άνδρας πρέπει αν είναι κυνηγός, αλλά από τότε που άνοιξε το πρώτο γυράδικο, αυτό δεν έχει νόημα. Δεν είναι όλοι οι άντρες πέφτουλες ούτε όλοι έχουν την ίδια καήλα να διεκδικήσουν τη γυναίκα που θέλουν. Κάποιοι άλλοι, μπορεί να την έχουν βέβαια και απλώς να κωλώνουν.

Αν έχεις υποψίες ότι σε γουστάρει αλλά δεν είσαι και εκατό τοις εκατό σίγουρη, σου έχουμε 6 σημάδια που αν τα δεις, μπορείς απλώς να ορμήξεις.

Εμφανίζεται συχνά

Ακόμη κι αν δεν υπάρχει λόγος, ακόμη κι αν είσαι για καφέ με τη φίλη του που έχει να δει 7μιση , θα κάνει μία εμφάνιση και καλά τυχαία. Και ξέρεις ότι δεν είναι μόνο μία…

Θα ξεβολευτεί για να είναι καλός μαζί σου

Όπως θα ήταν ένας καλός σου φίλος. Θα σου κρατήσει θέση, θα ενδιαφερθεί αν θέλεις καφέ, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είσαι άνετα.

 

Σου χαμογελάει συνέχεια

Κατά πάσα πιθανότητα σου χαμογελάει λιγότερο από ό,τι θα ήθελε καθώς χαμογελάει και μόνο στη σκέψη σου. Αν αποστρέφει και το βλέμμα του από το δικό σου, διακριτικά, τότε έχεις πετύχει διάνα.

 

Σου παρέχει αδιάσπαστη προσοχή

Όταν μιλάς είναι επικεντρωμένος πάνω σου. Όσοι κι αν συμμετέχουν στη συζήτηση.

 

Προσέχει την παραμικρή αλλαγή πάνω σου

Ούτε οι φίλες σου δεν το κάνουν αυτό. Άλλαξες το λαστιχάκι των μαλλιών σου; Θα το προσέξει. Γιατί σε θέλει.

 

Δε σου ζητάει να βγείτε αν και υποψιάζεσαι ότι σε γουστάρει

Αν δεν ήταν τόσο ντροπαλός η ζωή του θα ήταν ευκολότερη. ανάλαβε πρωτοβουλίες!

sxeseis

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: