Σαββίδης: Ο Τσίπρας στη Βουλή μου θύμισε τον Πούτιν

Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο protothema.gr, κατέστησε σαφές πως τάσσεται πλήρως στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο μάλιστα παραλληλισε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Να κρατηθείτε από τον Τσίπρα. Είναι προϋπόθεση επιτυχίας του μέλλοντος», σημείωσε ο κ. Σαββίδης, προσθέτοντας ότι ακούγοντας τον πρωθυπουργό την Παρασκευή, ήταν έτοιμος να τον χειροκροτήσει και πως αυτός ένα τέτοιο πρόεδρο θέλει.

Ακόμη, ο κ. Σαββίδης εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «δεν θα γίνει ποτέ του πρωθυπουργός», ενώ διαχώρισε τη θέση του από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή λέγοντας πως τον θεωρεί φίλο του. «Με τον Καραμανλή έχω υπέροχη σχέση, τον σέβομαι και τον αγαπώ».

Επιπλέον, άφησε πολλές αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά για τον τρόπο που του επέβαλλε την αγορά της ΣΕΚΑΠ λέγοντας χαρακτηριστικά πως μου μεταβίβασε τον δικό του πονοκέφαλο.

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι θα αποκτήσει σύντομα ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας και εκδήλωσε ενδιαφέρον τόσο για τον Πήγασο όσο και για τον ΔΟΛ που βρίσκονται σε διαδικασία εύρεσης στρατηγικού επενδυτή.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: