Savage X Fenty: Η Rihanna σε προ(σ)καλεί να πρωταγωνιστήσεις στη νέα της καμπάνια

Savage X Fenty: Η Rihanna σε προ(σ)καλεί να πρωταγωνιστήσεις στη νέα της καμπάνια

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να είναι κάπως αλλιώτικο συγκριτικά με τα προηγούμενα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά η Rihanna αποφάσισε να μας πάρει το μυαλό, να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα συμβαίνουν και τώρα μας προ(σ)καλεί να μπούμε σε καλοκαιρινό mood με την καμπάνια Savage X Summer.

Το lingerie brand της διάσημης τραγουδίστριας λανσάρει τη νέα του συλλογή με πρόσωπα την ίδια, αλλά και κάποιες από τις μούσες της. Η συλλογή είναι πιστή στο χαρακτηριστικό στυλ της RiRi, με πρωταγωνιστές τις neon αποχρώσεις, τη θηλυκή σιλουέτα και το sex appeal. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στα σπίτια των πρωταγωνιστριών της, σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη collage, Rafatoon, ο οποίος χρησιμοποίησε τροπικά backgrounds για να δημιουργήσει τις καλοκαιρινές εικόνες της καμπάνιας.

Το νέο project, όμως, κρύβει και μία ακόμη έκπληξη για τις fans της Rihanna. Η αγαπημένη και εκκεντρική RiRi, η οποία λατρεύει να ανακαλύπτει νέα ταλέντα μέσω Instagram, προκαλεί όλες εμάς- τις απλές και πραγματικές γυναίκες- να γίνουμε μέρος αυτής της καμπάνιας.  Από τώρα μέχρι τον Ιούλιο, οι fans θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό του Savage (στο Instagram account) στέλνοντας τις δικές τους φωτογραφίες, ώστε να επιλεγούν για να πρωταγωνιστήσουν στη φωτογράφιση της συλλογής, που θα γίνει αυτό το καλοκαίρι μέσω Facetime.

Εσύ τι λες, θα το τολμήσεις; Αν ναι, ξεκίνα από τώρα να κάνεις practice στις πόζες και ακολούθησε το account @savagexfenty για περισσότερες πληροφορίες.

Διάβασε ακόμα: 7 διαφορετικοί τρόποι να εντάξεις τα puff sleeves στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: