Σάμος: Μετέφεραν τραυματισμένη με όχημα της Πυροσβεστικής

Το βράδυ της Δευτέρας, το μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου ήταν απασχολημένο στη μεταφορά άλλου ασθενούς και χρειάστηκε να επιστρατευτεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μια νεαρή τραυματίας.

Έτσι, για την διάσωση της κοπέλας που είχε τραυματιστεί πέφτοντας στο φαράγγι Μικρό Σεϊτάνι, οργανώθηκε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβασίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, που διέθεσε το πλωτό σκάφος της με τέσσερα μέλη της.

Σημειώνεται ότι το δύσβατο έδαφος δυσκόλευε τους διασώστες στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν την τραυματισμένη γυναίκα. Τελικά τα κατάφεραν, έπειτα από επίπονες προσπάθειες και τη μετέφεραν στο σκάφος, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τα μέλη της Ε.Ο.Δ..

Το πλωτό έφτασε στο λιμάνι του Καρλοβασίου στις 8.30΄ το βράδυ, αλλά το ασθενοφόρο δεν βρισκόταν εκεί και ο πύραρχος Κωνσταντίνος Φράγκος διέθεσε το υπηρεσιακό όχημα για να μεταφερθεί η κοπέλα στο νοσοκομείο, όπου έφτασε στις 9.25΄.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: