Ρουβίκωνας: Έτσι μπήκαμε στο προάυλιο του Μαξίμου

Με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα Indymedia, η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας περιγράφει πως τα μέλη της κατάφεραν να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μαξίμου, νωρίς το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Όπως αναφέρει, μόλις τα μέλη της έφτασαν στο σημείο τέσσερα άτομα (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) σκαρφάλωσαν στα κάγκελα και μπήκαν στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου.

Στη συνέχεια, ένας από τα μέλη κατευθύνθηκε στην εσωτερική πόρτα του Μεγάρου, την οποία όμως είχαν προλάβει να κλειδώσουν οι φύλακες.

Τα μέλη ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και ο υπεύθυνος ασφαλείας τους ρωτούσε αν υπάρχει το περιστατικό καταγεγραμμένο σε εικόνες ή βίντεο.

Σύμφωνα με το Ρουβίκωνα, δεν υπάρχει βίντεο από την πλευρά τους, ωστόσο λένε πως το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του Μεγάρου Μαξίμου έχει καταγράψει τα πάντα.

Ακόμη, σημειώνουν ότι κινήσεις με υψηλό συμβολικό φορτίο και σημειολογία μπορεί να καταστούν πιο επιζήμιες πολιτικά απο οποιαδήποτε φθορά, λέγοντας «όρεξη να υπάρχει, φαντασία και οργάνωση» και υποστηρίζουν ότι οι ίδιοι διαθέτουν και τα τρία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: