Ρουμάνοι λήστεψαν ομοεθνείς τους στο Άργος

Οι δράστες επιτέθηκαν σε έναν 33χρονο από τον οποίο έκλεψαν όσα χρήματα είχε πάνω του και σε έναν 19χρονο από τον οποίο πήραν δια της βίας το κινητό του τηλέφωνο

Ενέδρα σε ένα σκοτεινό σημείο έξω από τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών είχαν στήσει τρεις Ρουμάνοι κακοποιοί σε ισάριθμους συμπατριώτες τους, τους οποίους ξυλοκόπησαν για να αρπάξουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι δράστες επιτέθηκαν σε έναν 33χρονο από τον οποίο έκλεψαν όσα χρήματα είχε πάνω του και σε έναν 19χρονο από τον οποίο πήραν δια της βίας το κινητό του τηλέφωνο. Το τρίτο από τα θύματα, όμως, ένας 28χρονος από τον οποίο αποπειράθηκαν να αρπάξουν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, αλλά αμέσως ξεκίνησε οργανωμένη επιχείρηση της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ένας 57χρονος σε κοντινή κοινότητα και να αναγνωριστεί από τα θύματα. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενος για ληστεία, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του και τη διαλεύκανση και άλλων παρόμοιων επιθέσεων συνεχίζεται.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: