Ρόδος: Καλλιεργητές είχαν στήσει «ζούγκλα» από χασισόδεντρα

Μέσα σε μια δασική έκταση της Δημοτικής Ενότητας Ατταβύρου στη Ρόδο χώθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να φτάσουν ως την απόκρημνη πλαγιά στην οποία είχαν πληροφορίες ότι υπήρχε ένας χώρος διαμορφωμένος κατάλληλα για να “φιλοξενεί” θηριωδών διαστάσεων χασισόδεντρα!

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, ερευνήθηκε προσεκτικά η ευρύτερη περιοχή, ώσπου εντοπίστηκε η φυτεία που αποτελείτο από 51 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 3,20 μέτρων, σε πλήρη ανάπτυξη. Ωστόσο, οι καλλιεργητές είχαν αντιληφθεί τις κινήσεις των αστυνομικών και είχαν εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα η έρευνα για τον εντοπισμό τους να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, σε διαφορετική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ατταβύρου, οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού περνούσαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα μετά από έρευνα που έκαναν στην κατοικία του, όπου διαπιστώθηκε ότι στην αυλή ήταν ανεπτυγμένη μια φυτεία με 38 δενδρύλλια ύψους ως 2,20 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: