Ρόδος: Έκλεψε, καταδικάστηκε, αλλά κυκλοφορούσε για 5 χρόνια ελεύθερος

Εντοπίστηκε και θα εκτίσει ποινή 7ετούς κάθειρξης

Επί μια πενταετία κυκλοφορούσε άνετος και ωραίος στη Ρόδο ένας νεαρός Έλληνας, παρ’ όλο που είχε καταδικαστεί για διακεκριμένες κλοπές τις οποίες είχε διαπράξει στις 20 Οκτωβρίου του 2012  και του είχε επιβληθεί βαριά ποινή κάθειρξης επτά ετών!

Στην πόλη της Ρόδου βρήκαν τον 23χρονο φυγόποινο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του έβαλαν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου που έδωσε εντολή να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Κακουργημάτων η οποία εκκρεμούσε σε βάρος του.

*** Δυο αλλοδαποί φυγόποινοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Γόννων στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 32 και 27 χρόνων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων με ποινή φυλάκισης δυο ετών για ψευδή αναφορά στην Αρχή και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

*** Ένας 29χρονος δουλέμπορος από την Ερυθραία συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παράνομη διακίνηση μεταναστών.

*** Στο Δελβινάκι, άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν δύο Αλβανούς ηλικίας 49 και 30 χρόνων καθώς σε βάρος του πρώτου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και σε βάρος του δεύτερου καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: