Ρίχνει αυλαία το «Κάτι Ψήνεται»: Οι τελευταίοι παίκτες της φετινής σεζόν που στρώνουν τραπέζι (trailer)

Η εκπομπή «Κάτι Ψήνεται» – που στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00, στον ΑΝΤ1 – ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν, συμπληρώνοντας 105 επιτυχημένα επεισόδια με 105 μοναδικούς παίκτες και τουλάχιστον 420 συνταγές. 

Οι τελευταίοι παίκτες της φετινής σεζόν, που θα διεκδικήσουν 2.000 ευρώ,  δεν μοιάζουν σε τίποτε μεταξύ τους, αλλά έχουν ένα κοινό, την αγάπη τους για τη μαγειρική. Ας γνωρίσουμε τους οικοδεσπότες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο:

Δευτέρα 17 Ιουνίου - Ευαγγελία, 35 ετών: Η Ευαγγελία διατηρεί τη δική της επιχείρηση στην οποία αναλαμβάνει τη διοργάνωση γάμων και βαφτίσεων και διάφορων events. Είναι απόφοιτος λογιστικής και έχει ένα γιο τριών ετών. Μ ετον σύζυγό της γνωρίστηκαν όταν εργάζονταν μαζί. Όπως λέει η ίδια ξέρει να μαγειρεύει αλλά δεν είναι της… κουζίνας αφού εργάζεται πολλές ώρες.

Τρίτη 18 Ιουνίου - Μίλτος, 26 ετών: Ο Μίλτος μένει στο Χαϊδάρι με την μικρή του αδελφή. Είναι barista και εργάζεται σε καφέ νοσοκομείου. Αν και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, όταν ενηλικιώθηκε αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα. Είναι επικοινωνιακός και ευχάριστος, παρ’ όλο που θεωρεί τον εαυτό του λίγο ντροπαλό. Αγαπάει τον αθλητισμό και ασχολείται με την πυγμαχία ενώ, προσπαθεί παράλληλα να προσέχει και τη διατροφή του. Όταν θέλει να χαλαρώσει παίζει μπιλιάρδο με τους φίλους του. Το αγαπημένο του φαγητό είναι ψητό κοτόπουλο με ρύζι.  Έμαθε να μαγειρεύει από πολύ μικρός μαζί με την μαμά του, η οποία του έχει δείξει όλα τα μυστικά της κουζίνας. Αν κερδίσει το έπαθλο θα το κάνει δώρο στους γονείς του.
Τετάρτη 19 Ιουνίου - Σπύρος, 36 ετών: Ο Σπύρος μένει στον Άλιμο και είναι skipper. Είναι 16 χρόνια παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει γυμναστική και φροντίζει τα κατοικίδια του. Ξέρει να μαγειρεύει πολύ καλά και του αρέσει να αυτοσχεδιάζει στην κουζίνα. Είναι ανοιχτός στην κριτική και την αντιμετωπίζει με χιούμορ.
Πέμπτη 20 Ιουνίου - Διονύσης 58 ετών: Ο Διονύσης εργάζεται ως επόπτης σε εταιρεία security ενώ είναι και προπονητής πυγμαχίας. Με τη μαγειρική δεν έχει πολύ στενή σχέση γιατί η σύζυγός του είναι εκείνη που μαγειρεύει συχνότερα. Το αγαπημένο του πιάτο και σπεσιαλιτέ  του είναι η συνταγή που έχει μάθει από την πεθερά του, το κατσικάκι στο φούρνο.
Παρασκευή 21 Ιουνίου - Σταυρούλα, 56 ετών: Η Σταυρούλα μένει στην Χαλκίδα με τον σύζυγο της, Δημήτρη. Ζουν μαζί 45 χρόνια, και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν. Έχουν αποκτήσει 3 κόρες και 4 εγγόνια τα οποία λατρεύουν και είναι όλη τους η ζωή. Η Σταυρούλα έμαθε να μαγειρεύει εντελώς μόνη, μιας και όταν ήταν μικρή η μητέρα της δεν την άφηνε να μπερδεύεται στην κουζίνα για να μην της ‘’χαλάσει’’ το φαγητό. Η σπεσιαλιτέ της είναι οι ντολμάδες. Στον ελεύθερο χρόνο της τής αρέσει να ταξιδεύει. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάει ένα ταξίδι με τα εγγόνια της. 

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: