Ρίψη στεφάνου στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων από τον Πάνο Καμμένο

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, όπου το 1996 έχασαν τη ζωή τους τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού.
Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από την στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση για τη μνήμη των πεσόντων Ναυτικής Αεροπορίας που τελέστηκε στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού στο Κοτρώνι Μαραθώνα.
Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην εκδήλωση μνήμης, ανέφερε ότι η νύχτα των Ιμίων και η θυσία των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού έχουν μείνει χαραγμένα ανεξίτηλα στη μνήμη των Ελλήνων.
«Έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα. Εκείνοι οι ένδοξοι με την γενναία και συνεπή στάση ζωής, μας θυμίζουν και μας ορίζουν την αποστολή μας και το δικό μας καθήκον. Μας θυμίζουν ξεκάθαρα ότι είμαστε εδώ για την πατρίδα, για τον ελληνικό λαό, για το σύστημα αξιών μας, αλλά και για τις παραδόσεις μας. Αυτά πρέπει να φυλάμε», τόνισε.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: