Ρεβανί το αφράτο !!!!

ΑΦΡΑΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕΒΑΝΙ!!!!

Χτυπάμε 5 αυγά(σε θερμοκρασία δωματίου), με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 5 λεπτά
Προσθέτουμε,1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα χλιαρό,

1 φλιτζάνι σπορέλαιο
Στην συνέχεια 1 σακουλάκι χόνδρο σιμιγδάλι,και τέλος ένα μπέικιν παουντερ,και ξύσμα λεμονιού.
Το βάζουμε σε ταψάκι βουτυρωμένο και το ψήνουμε.στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 30 λεπτά ανάλογα το φούρνο.

ΣΙΡΟΠΙ:
2 κούπες ζάχαρη,
2 κούπες νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
Βράσιμο να δέσει σιρόπιασμα κρύο γλυκό,ζεστό σιρόπι!!!
Σερβίρουμε με παγωτάκι αν θέλουμε !!!

Tzeni Tsanaktsidou

Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: