Ρανιέρι: Είμαι ο ίδιος που απολύθηκε από την Ελλάδα

Αιχμές για την Εθνική Ελλάδας άφησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε συνέντευξή του στην Ιταλία με αφορμή τη μαθηματική κατάκτηση της Premier League από τη Λέστερ. «Είμαι ο ίδιος προπονητής που απέλυσαν από την Ελλάδα» είπε ο τεχνικός των «αλεπούδων». Θα παραμείνει στη Λέστερ, της οποίας στόχο για την επόμενη σεζόν έθεσε τη… δεκάδα

Για να πανηγυρίσουν οι παίκτες και οι οπαδοί της Λέστερ χρειάστηκε η πολύτιμη αρωγή της Τσέλσι, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τότεναμ.

Να θυμίσουμε πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν έχει ξαναπανηγυρίσει πρωτάθλημα με κάποιον σύλλογο, ενώ από την Ελλάδα απολύθηκε κακείν κακώς λόγω της πολύ κακής εικόνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά όσα είπε

Για την Εθνική Ελλάδας: «Δεν έχω αλλάξει, είμαι ο ίδιος άνθρωπος με εκείνον που καθόταν στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας. Αν το έχει ξεχάσει κανείς. Είμαι 64 ετών και παλεύω για μεγάλο διάστημα, πάντα όμως με θετική διάθεση από την πλευρά μου. Πάντα πίστευα πως θα κέρδιζα ένα πρωτάθλημα κάποια στιγμή στην καριέρα μου. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος με εκείνον που απολύθηκε από την Ελλάδα, ίσως κάποιοι μάλιστα εκεί να ξέχασαν την διαδρομή μου»

Για το Τσέλσι – Τότεναμ: «Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις αμέσως. Η Τότεναμ κέρδιζε στο ημίχρονο και μας άγχωσε. Όταν σκόραρε ο Κέιχιλ άρχισα να σκέφτομαι πως κάτι μπορεί να γίνει τώρα. Πανηγύρισα το γκολ του Αζάρ. Η μόνη αφιέρωση που μπορώ να κάνω είναι προς όλους. Πάντα λέω προσπάθησε, προσπάθησε σκληρά και πίστεψε στον εαυτό σου»

Για το μέλλον του: «Θα παραμείνω στην Λέστερ. Αυτή είναι μία χρονιά που δεν μπορεί να επαναληφθεί. Την επόμενη στόχος μας είναι η πρώτη δεκάδα»

Για το αν μπορεί να υπάρξει «Λέστερ» και στην Ιταλία: «Θα πρέπει να μοιράσουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά με διαφορετικό τρόπο για να συμβεί κάτι τέτοιο»

Action24.gr-Athlitika

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: