Πτολεμαΐδα: Δεν πήγε να αγοράσει… εικονίσματα στο μαγαζί

Την ώρα που κρατούσε απασχολημένο τον 65χρονο ιδιοκτήτη, άρπαξε το τσαντάκι του που είχε μέσα 100 ευρώ και ένα κινητό

Κάθε άλλο παρά θρησκευόμενος ήταν ο 28χρονος που μπήκε σε ένα κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών στην Πτολεμαΐδα! Την ώρα που κρατούσε απασχολημένο τον 65χρονο ιδιοκτήτη, άρπαξε το τσαντάκι του που είχε μέσα 100 ευρώ και ένα κινητό. Όμως, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και τον συνέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κλοπή. 

*** Τα χρήματα που είχε στην άκρη μια 86χρονη άρπαξαν με τη μέθοδο της απασχόλησης τρεις τσιγγάνοι ηλικίας 21, 28 και 22 χρόνων μέσα από το σπίτι της στα Πέντε Πηγάδια της Πρέβεζας. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από το αστυνομικό τμήμα Κατσικά και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές. 

*** Την κεντρική είσοδο του καταστήματος ενδυμάτων ενός 37χρονου στη Φλώρινα  παραβίασαν τρεις νεαροί και έκλεψαν από μέσα έναν υπολογιστή και 25 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 22χρονο και έναν 19χρονο που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ αναζητούν τον τρίτο δράστη.

*** Ένα σπίτι στην περιοχή του Πέλεκα στην Κέρκυρα διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι τρεις Έλληνες και έκλεψαν αντικείμενα αξίας 400 ευρώ. Στη συνέχεια παραβίασαν δυο περιφραγμένα οικόπεδα στην ίδια περιοχή, αλλά δεν βρήκαν κάτι να κλέψουν. Από την Ασφάλεια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ένας 31χρονος και ένας 37χρονος, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 38χρονος.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: