Ψάχνεις παπούτσια για το Καλοκαίρι; Μάθε πώς θα κάνεις τις πιο «έξυπνες» online αγορές!

Μπορεί να πιστεύεις πως είσαι το πιο digital κορίτσι της πόλης, ωστόσο, πρέπει να παραδεχθείς πως σε ό,τι αφορά στις online αγορές σου, υπάρχει μια κατηγορία που συχνά σε προβληματίζει: Τα παπούτσια!

Το μέγεθος, η ποιότητα και φυσικά η άνεση είναι θέματα που μπορούν να σου προκαλέσουν «πονοκέφαλο». Αυτός είναι ο λόγος που κάποιες φορές αποφεύγεις να κάνεις τις αγορές των υποδημάτων σου μέσω Διαδικτύου.

Επειδή, ωστόσο, βρισκόμαστε πλέον στο Καλοκαίρι του 2018 -και δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου μες τη ζέστη- εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με έξι πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις με ασφάλεια και ευκολία τα πιο στυλάτα καλοκαιρινά παπούτσια. Από τα σοφιστικέ ψηλοτάκουνα πέδιλά σου μέχρι τα άνετα flatforms σου και από τα boho mules μέχρι τα ρομαντικά σου σανδάλια: Φέτος βρες τα καλύτερα και φρόντισε οι αγορές σου να είναι «έξυπνες».

Ψάχνεις παπούτσια για το Καλοκαίρι; Μάθε πώς θα κάνεις τις πιο «έξυπνες» online αγορές!

  1. Κάνε τα ψώνια σου μέσα από ένα αξιόπιστο και «εύκολο» eshop

 

Το πρώτο και βασικό βήμα στην αναζήτηση και την αγορά των καλοκαιρινών σου παπουτσιών είναι να στραφείς σε ένα αξιόπιστο και εύκολο στην πλοήγηση eshop. Με λίγα λόγια, σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ανήκει σε μια γνωστή εταιρεία, όπως η αγαπημένη μας Dexim και δεν σε δυσκολεύει στην αναζήτηση. Φρόντισε η ιστοσελίδα που θα επισκεφτείς να έχει πολλά φίλτρα (για το χρώμα, την τιμή, το στυλ κτλ) που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις εύκολα ό,τι θέλεις και φυσικά, μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος της, ώστε να απολαμβάνεις επιπλέον προνόμια.

  1. «Τσέκαρε» εγκαίρως τις νέες αφίξεις

Φυσικά, δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις «έξυπνες» online αγορές αν δεν ξέρεις τι θέλεις. Καλό είναι να κάνεις μια περιήγηση στο eshop για να καταλήξεις σε μερικές προτάσεις, έχοντας ως γνώμονα το προσωπικό σου στυλ και φυσικά, τις τάσεις της μόδας! Δες, λοιπόν, ποιες είναι οι νέες αφίξεις και κάνε τις επιλογές σου! Ενημερωτικά, πάντως, αξίζει σίγουρα να έχεις κατά νου πως οι flatforms, τα mules και τα σανδάλια με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι φέτος «hot», όπως για παράδειγμα το παρακάτω ζευγάρι που ανακαλύψαμε στη Dexim!

Ψάχνεις παπούτσια για το Καλοκαίρι; Μάθε πώς θα κάνεις τις πιο «έξυπνες» online αγορές!

Flat σανδάλι από τη Dexim

  1. Δώσε έμφαση στις εικόνες!

Το τρίτο και άκρως σημαντικό βήμα για επιτυχημένες αγορές έχει να κάνει με τις εικόνες του προϊόντος. Είναι σημαντικό να κάνεις τις αγορές σου από μια ιστοσελίδα που έχει καθαρές φωτογραφίες των προϊόντων της και φυσικά, σου επιτρέπει να τα βλέπεις από διαφορετικές γωνίες. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις τα υλικά κατασκευής και την ποιότητά τους!

Ψάχνεις παπούτσια για το Καλοκαίρι; Μάθε πώς θα κάνεις τις πιο «έξυπνες» online αγορές!

Nude πέδιλο από τη Dexim

  1. Βρες το κατάλληλο μέγεθος και έλεγξε την πολιτική επιστροφών

 

Έπειτα από τις εικόνες, σειρά έχει το μέγεθος! Αν δεν είσαι σίγουρη, κάνε μια μέτρηση. Υπολόγισε την απόσταση ανάμεσα στο μεγάλο σου δάχτυλο και την άκρη της φτέρνας και στη συνέχεια μπες στο eshop και ρίξε μια ματιά στον πίνακα με τα νούμερα των παπουτσιών! Τέλος, μην ξεχάσεις να ελέγχεις την πολιτική αλλαγών και επιστροφών του καταστήματος.

Ψάχνεις παπούτσια για το Καλοκαίρι; Μάθε πώς θα κάνεις τις πιο «έξυπνες» online αγορές!

Ταμπά flatform από τη Dexim

  1. «Κατέβασε» το κατάλληλο app

Μία tech γυναίκα, όπως εσύ, δεν θα μπορούσε να μην έχει κάνει download στο «έξυπνο» τηλέφωνό της την κατάλληλη εφαρμογή. Προτού κάνεις τα ψώνια σου από το αγαπημένο σου κατάστημα, «τσέκαρε» αν έχει τη δική του εφαρμογή. Μέσα από αυτή θα καταφέρεις να κάνεις εύκολα τις αναζητήσεις και τις αγορές σου, ενώ θα βλέπεις «τι παίζει» με τις προσφορές, όπου και αν βρίσκεσαι. Στα δικά μας «must» περιλαμβάνεται η νέα, βραβευμένη εφαρμογή της dexim. «Κατέβασέ» τη αν θέλεις να είναι όλα στο χέρι σου!

  1. Ψάξε για τα μπόνους και τις ανταμοιβές!

Τέλος, για να κάνεις ακόμη πιο «έξυπνες» τις online αγορές σου, μην ξεχάσεις να ελέγξεις το αν η εφαρμογή που χρησιμοποιείς έχει εξίσου «έξυπνες» προσφορές και φυσικά, το αν οι επιλογές που κάνεις… ανταμείβονται! Για παράδειγμα, με το app της Dexim, στο οποίο αναφερθήκαμε, συγκεντρώνεις πόντους με τις αγορές σου και κερδίζεις συχνά δώρα επιβράβευσης, ενώ μπορείς να «τσεκάρεις» πάντα πρώτη τις προσφορές.

Ψάχνεις παπούτσια για το Καλοκαίρι; Μάθε πώς θα κάνεις τις πιο «έξυπνες» online αγορές!

Όποιο και αν είναι το στυλ σου και ό,τι παπούτσια και αν επιλέξεις να φορέσεις φέτος για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου, να θυμάσαι ότι το online shopping, θα σε βγάλει σίγουρα από τη δύσκολη θέση και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο. Πρέπει, όμως, πρώτα να προσέξεις να κάνεις αξιόπιστες και «έξυπνες» επιλογές για να στεφθούν οι αγορές σου με απόλυτη επιτυχία. Το κατάλληλο eshop και ένα «δυνατό» app, σίγουρα θα σε βοηθήσουν!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: