Πρωτοστατεί η Pirelli στα ελαστικά Run Flat

Για μία ακόμα φορά η Pirelli αποδεικνύει ότι συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη προτίμηση των κατασκευαστών Premium και Prestige αυτοκινήτων, όπως επιβεβαιώνουν οι 500 εγκρίσεις τύπου για τα ελαστικά Run Flat. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει τη συνέχιση του ταξιδιού ακόμα και μετά από κλατάρισμα του ελαστικού, ώστε να μπορούν οι οδηγοί να φτάσουν στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ για αλλαγή. Συνολικά, υπάρχουν 516 εγκρίσεις τύπου για ελαστικά Pirelli Run Flat: αυτό σημαίνει ότι είναι ελαστικά που έχουν επιλέξει οι κατασκευαστές σαν εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης (ΟΕ — Original Equipment) για τα νέα τους αυτοκίνητα. Αποτελούνται από 326 εγκρίσεις τύπου για θερινά ελαστικά, 100 για χειμερινά και 90 για All Season ελαστικά. Συνολικά, η Pirelli συγκεντρώνει τώρα πάνω από 2800 εγκρίσεις τύπου κατασκευαστών για την προϊοντική γκάμα της.

Η Alfa Romeo είναι η τελευταία μάρκα που επέλεξε ελαστικά Pirelli Run Flat για την Giulia sedan, αλλά κατασκευαστές όπως οι BMW, Cadillac, Dodge, Jeep, Mercedes, Mini και Rolls-Royce χρησιμοποιούν επίσης ελαστικά Pirelli που παραμένουν λειτουργικά ακόμα και μετά από διάτρηση. Ακόμα και όταν ένα σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών δείξει ξαφνική απώλεια πίεσης, τα ελαστικά αυτά μπορούν να διανύσουν απόσταση 80 χλμ. με τελική ταχύτητα 80 χλμ/ώρα. Η ειδικά σχεδιασμένη δομή του προφίλ μπορεί να υποστηρίξει το βάρος του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του ταξιδιού μέχρι το πλησιέστερο βουλκανιζατέρ. Το ειδικό σύστημα Self Supporting της Pirelli χρησιμοποιεί ειδικές ενισχύσεις, ενσωματωμένες στην εσωτερική δομή, για να ανταπεξέρχονται τόσο στα κάθετα όσο και στα οριζόντια φορτία του αυτοκινήτου.

Η Τεχνολογία Run Flat της Pirelli διατίθεται για τα ελαστικά P Zero, Cinturato, Scorpion και Scorpion Winter, Winter Sottozero 3 & Winter Sottozero Serie II. Συνεπώς, η γκάμα μπορεί να καλύψει το 97% των διαστάσεων με διάμετρο 18 ιντσών ή υψηλότερη, με 24 αποκλειστικούς προϊοντικούς κωδικούς: είναι διαστάσεις που κανείς άλλος κατασκευαστής ελαστικών δεν διαθέτει. Η Pirelli είναι Νο1 στον τομέα Run Flat, τόσο στα θερινά και τα All Season ελαστικά, όσο και στα χειμερινά.

Η τεχνολογία Run Flat ικανοποιεί τις απαιτήσεις των κατασκευαστών Prestige και Premium αυτοκινήτων με εξατομικευμένα ελαστικά που εναρμονίζονται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των οχημάτων. Σε όλη τη διάρκεια τη διαδικασίας εξέλιξης, που κρατά δύο με τρία χρόνια, οι μηχανικοί της Pirelli συνεργάζονται με τα αρμόδια τμήματα κάθε κατασκευαστή προκειμένου να δημιουργήσουν ειδικά ελαστικά που φέρουν ειδική σήμανση στο προφίλ. Για κάθε κατασκευαστή, υπάρχει ένα ειδικό ελαστικό – που βρίσκεται στην καρδιά της στρατηγικής ‘Perfect Fit’ της Pirelli.

 

 

Πρωτοστατεί η Pirelli στα ελαστικά Run Flat

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: