Πρώτο βραβείο για τη MISKO στα «MADE IN GREECE AWARDS 2015»

Η MISKO κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» στα MADE IN GREECE AWARDS 2015, σε ειδική εκδήλωση που διεξήχθη τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2015, από την Ελληνική Ακαδημία Marketing, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

 Ο θεσμός MADE IN GREECE AWARDS 2015 διοργανώνεται φέτος για δεύτερη φορά και έχει στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση παραγωγικών επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την εγχώρια οικονομία και  προωθούν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό .

 Υποψηφιότητες για την κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» μπορούν να θέσουν επιχειρήσεις που διαθέτουν επώνυμα προϊόντα ελληνικής κατασκευής που δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, έχουν σημαντική ιστορία και εμπορική καταξίωση. Η επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων αποτελείται από καταξιωμένους εκπρόσωπους της Ακαδημαϊκής κοινότητας και σημαντικές προσωπικότητες του ιδιωτικού τομέα.

 »Το πρώτο βραβείο που απέσπασε η MISKO, η πιο δημοφιλής μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα, αποτελεί επιβράβευση και αναγνώριση της εξαιρετικής απόδοσης της μάρκας, της φήμης και της ισχυρής παρουσίας της στην ελληνική αγορά αλλά και της δυναμικής διαφημιστικής της επικοινωνίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η MISKO είναι μία από μεγαλύτερες μάρκες στον κλάδο των τροφίμων που συνδυάζει άριστα μια επιτυχημένη πορεία 90 ετών με ένα σύγχρονο παρόν και ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: