Πρόσληψη ΥΕ βοηθητικού προσωπικού στο Δήμο Θέρμης

Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ», ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, συνολικά μίας (1) θέσης προσωπικού

 για την εξής κατά αριθμό ατόμου, ειδικότητα, και ειδικότερα για την κάλυψη άμεσων αναγκών που αφορούν στη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ),

• Ένας (1) ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (8ωρης απασχόλησης)

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ•    Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες•    Να έχουν ηλικία από 18-65 ετών.•    Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑΟι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.    Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας2.    Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης3.    Πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ για την απόδειξη της ανεργίας ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ4.    Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. (Δ/νση: Κοινοτικό Κατάστημα Τριλόφου, Πλατεία Αημαρχείου-Τρίλοφος, τηλ: 23923/30-213, 214, 219) από 25 έως και 29/01/2016 από 8:00 πμ έως 15:00 μμ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: