Πρόσκληση – πρόκληση Ψινάκη για τρελά σπασίματα στη Μύκονο

«Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τα σπάσουμε μαζί αλά Ελληνικά». Repondez s’ il vous plait (παρακαλώ απαντήστε) στο mail του δημάρχου Μαραθώνος.

Το προσκλητήριο μου έπεσε απ´ τα χέρια, όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν… όπως λέει και το τραγούδι. Κι όμως γίνεται! Ο Ηλίας Ψινάκης ξαναχτυπά — από πού αλλού; — από τη Μύκονο!

Τι γιορτάζει άραγε ο δήμαρχος; Το τέλος του μνημονίου; Το σπάσιμο της περιφέρειας Αττικής; Ή μήπως τη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών από τον Οκτώβριο στον Μάιο του 2019;

Γιατί καλεί «να τα σπάσουμε αλά Ελληνικά» σήμερα το βράδυ στο Nammos στην Ψαρρού της Μυκόνου; Τι γυρεύει ξανά στης Ψαρρούς την ολόμαυρη ράχη περπατώντας μονάχη, η δόξα Ψινάκη;

Η απάντηση απόψε το βράδυ, μετά τις 10.30, που μας περιμένει… τρελά στο νησί των ανέμων. Άλλωστε, τι κι αν φύσηξε άνεμος κρίσης και τα σάρωσε όλα! Ο Ηλίας Ψινάκης δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

Υποθέτουμε ότι το Nammos θα πλημμυρίσει απόψε από δημότες Μαραθώνος, που απάντησαν θετικά στο μειλ: mayorofmarathon@gmail.com. Και οι υπηρεσίες του δήμου θα είχαν πολύ δουλειά τις τελευταίες μέρες οργανώνοντας το πάρτι. Καλή επιτυχία, λοιπόν, απόψε! Και καλά σπασίματα! Όλα σπάστα, όλα κάψτα, Ψινάκη μου, όλα για σενα! Όσο για τους δημότες Μαραθώνος που δε θα είναι απόψε στο Nammos, είτε γιατί δεν πήραν πρόσκληση, είτε γιατί δεν απάντησαν θετικά στο μειλ ή στο κινητό του δημάρχου, έχουν κι αυτοί ραντεβού μαζί του. Τον περιμένουν… τρελά τον Μάιο του 2019 στην κάλπη! Εκεί θα δει… σπασίματα που δε τα βάζει ο νους του.

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: