Πρόκριση στον ημιτελικό για Ρεάλ και Τσέλσι

Πρόκριση στον ημιτελικό για Ρεάλ και ΤσέλσιΗ Μαδρίτης και η είναι οι δύο πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την στον του Champions League.

Η Ρεάλ ηττήθηκε με 2-0 από την εκτός έδρας, ωστόσο χάρη στη νίκη της με 3-0 σκορ στο Μπερναμπέου προκρίθηκε στην επόμενη φάση της Διοργάνωσης.

Εκεί θα είναι σίγουρα και η ομάδα του Μουρίνιο, η οποία επικράτησε με 2-0 της στο Στάμφορντ Μπριζ καταφέρνοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1.

Αναλυτικότερα: Η Ντόρτμουντ ήταν η κυρίαρχη ομάδα στον αγώνα με την Ρεάλ και με τον Ρόις να πετυχαίνει γρήγορα δύο γκολ (24΄,37΄) άγγιξε από νωρίς το σκόρ του πρώτου αγώνα.Η Ρεάλ που αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα λέγαμε ότι ήταν τυχερή αφού οι Γερμανοί δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, για να στείλουν το ματς στην παράταση,ακόμα και για να προκριθούν.Η βασίλισσα είχε πάντως την ευκαιρία να καθαρίσει τον αγώνα χωρίς περιπέτειες αλλά ο Nτι Μαρία αστόχησε σε πέναλτι.

Στον άλλο αγώνα η Τσέλσι δύσκολα και αυτή κατάφερε να κάνει ότι τελικά δεν μπόρεσαν να κάνουν οι Γερμανοί στον άλλο αγώνα.Με δύο γκόλ του Σούρλε στο 32′ και του Μπα στο 87′ κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας την πρόκριση για τον ημιτελικό.

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: