Προκαλεί Τούρκος δημοσιογράφος: Να μην εκπλαγεί η Ελλάδα εάν έρθουμε κάποια νύχτα ξαφνικά

“Μην εκπλαγεί η Ελλάδα αν κάνουμε στρατιωτική επιχείρηση σ’ ένα από τα νησιά μας που κατέχει παράνομα”

Σοβαρές απειλές κατά της Ελλάδας εξαπολύει ο Τούρκος αρθρογράφος Εμίν Σιρίν, γράφοντας πως οι Έλληνες δεν πρέπει να εκπλαγούν αν πραγματοποιηθεί στρατιωτική εισβολή σε κάποιο νησί.

Με άρθρο του στην φιλοκυβερνητική ενημερωτική πύλη aykiri.com.tr, με τίτλο: «Μπορεί να υπάρξει στρατιωτική δράση στα νησιά που κατέλαβε η Ελλάδα», κάνει λόγο για πιθανή ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση σε ένα από τα νησιά του Αιγαίου που, σύμφωνα με τον ίδιο, κατέχει παράνομα η Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα γράφει στο άρθρο του ο Σιρίν

«Με την αλλαγή του στάτους της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί και την τέλεση της πρώτης προσευχής η 24η Ιουλίου 2020 από κάθε πλευρά πέρασε στην ιστορία. Μόνιμα υπήρχε μία ανάγκη να καταστεί η Τουρκία περιφερειακή δύναμη. Αυτό πολιτικά ήταν ανάγκη να είναι εγκατεστημένο πάνω σε μία κοινότητα πιστών. Το αίτημα για την επαναφορά του χαλιφάτου ήταν ένα από αυτά τα τεμάχια. Αποτέλεσμα τούτου άλλωστε ήταν ότι αμέσως μετά από την Αγιά Σοφία κάποιοι άρχισαν να ζητούν την επαναφορά του χαλιφάτου.

Κανείς να μην εκπλαγεί εάν έρθουμε κάποια νύχτα ξαφνικά. Κανείς να μην εκπλαγεί αν στο σύντομο μέλλον, κάνουμε μία στρατιωτική επιχείρηση σε ένα από τα νησιά μας που κατέχει παράνομα η Ελλάδα.»

Διαβάστε ακόμη: Τραβάει το σχοινί ο Ερντογάν: Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στο Αιγαίο όπως κάναμε με την Αγία Σοφία

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: