Πρώην σύντροφος 19χρονου: Γινόταν βίαιος αν δεν υπέκυπτα στις ορέξεις του

Πρώην σύντροφος του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τον φόνο της φοιτήτριας στη Ρόδο μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου όπου αποκάλυψε πτυχές της προσωπικότητάς του πρώην συντρόφου της αλλά και ότι ο 21χρονος άρχισε να της στέλνει μηνύματα πριν από λίγο καιρό.

«Είχα σχέση με τον 19χρονο. Τον είχα γνωρίσει στα 14 μου. Στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Μετά από τον ένα μήνα είχε συνέχεια σeξουαλικές ορέξεις. Συνέχεια. Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Δεν ήθελα να τον χάσω με τίποτα, οπότε υπέκυψα. Αλλά ήθελε συνέχεια πάντα να γίνεται αυτό… Μετά ήταν κάπως βίαιος. Όταν γινόταν η επαφή ήταν καλός και μετά κάπως περίεργος. Είχε τύχει να μου σηκώσει μια φορά χέρι όταν δεν ήθελα να το κάνω μαζί του… Το έπαιζε πολύ νταλικέρης, ήταν πάντα χάλια χαρακτήρας. Είχε κρατήσει έναν χρόνο. Το λάθος μου ήταν ότι αντί να προχωρήσω επέστρεψα…

Όταν χωρίσαμε δεν με άφησε ήσυχη. Μετά ο Ροδίτης επίμονα μου ζητούσε να βρεθούμε και εγώ αρνιόμουν. Μου έλεγε να συναντηθούμε. Πάντα βράδυ. Πάντα επέμενε να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στο σπίτι μου. Όταν έμαθα για τη δολοφονία έπαθα σοκ. Κατάλαβα πως ίσως και εγώ ήμουν στόχος», είπε μεταξύ άλλων, η πρώην σύντροφος του 19χρονου μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου”.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: