Πριν αρχίσει να κρέμεται στους ουρανοξύστες η Viki Odintcova εξυμνούσε τις ομορφιές της Ελλάδας (φωτό)

Με κάθε της ανάρτηση το Instagram «βουλιάζει» καθώς η Viki Odintcova προκαλεί εγκεφαλικά στους 3,2 εκατομμύρια ακολούθους της με το καλογυμνασμένο και μαυρισμένο της κορμί.

Η Ρωσίδα καλλονή είναι σeξι, το ξέρει και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο -άλλωστε, τα θέλγητρά της ήταν ικανά να δελεάσουν ακόμα και τον διάσημο πιλότο και άλλοτε πρωταθλητή της Formula 1, Fernando Alonso.

Στην Ελλάδα, ωστόσο, η πανέμορφη 23χρονη έγινε εξόχως γνωστή μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν το Διαδίκτυο «πλημμύρισε» από φωτογραφίες της, που «έκοβαν την ανάσα». Αιτία, ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν ήταν οι… συγκλονιστικές της καμπύλες, αλλά το γεγονός ότι η Viki εμφανιζόταν να αιωρείται από έναν ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, δίχως κανένα προστατευτικό μέτρο και κρατώντας μόνο το χέρι του άνδρα που την φωτογράφιζε.

Κι όμως… Η «σχέση» της Odintcova με τη χώρα μας θα μπορούσε κανείς να πει ότι ξεκίνησε από πέρυσι, όταν εκείνη έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Αθήνα, μην παραλείποντας, φυσικά, να «τροφοδοτεί» τα social media, αλλά και τα περιοδικά μόδας, με φωτογραφίες της από την Σαντορίνη και το Λαγονήσι, μεταξύ άλλων, φορώντας, φυσικά, τα απολύτως απαραίτητα…

Απολαύστε την!

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: