Πρίγκιπας Χάρι: «Ο Γουίλιαμ με χτύπησε και με έριξε κάτω» – Ο καβγάς για τα μάτια της Μέγκαν

Στην πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του, με τίτλο Spare, ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται τη σωματική επίθεση που, όπως λέει, δέχθηκε από τον αδελφό του, Γουίλιαμ, νυν πρίγκιπα της Ουαλίας. H σχέση των δύο αδερφών διαλύθηκε λόγω του γάμου του Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Περιγράφοντας μια αντιπαράθεση στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2019, ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο Γουίλιαμ αποκάλεσε τη Μέγκαν «δύσκολη», «αγενή» και «σκληρή».

Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε, όπως γράφει ο Χάρι, τόσο πολύ με αποτέλεσμα ο Γουίλιαμ να τον αρπάξει από τον γιακά. «Με άρπαξε από τον γιακά, σκίζοντάς τον και με έριξε στο πάτωμα».

Το σκηνικό τους όπως λέει ο Χάρι, είχε ως αποτέλεσμα πέφτοντας να τραυματιστεί στην πλάτη του. Η βιογραφία του θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και είναι πιθανό να προκαλέσει σοβαρό σάλο στη βρετανική βασιλική οικογένεια.


Σύμφωνα με τον Guardian ο οποίος κατάφερε να αποκτήσει ένα αντίγραφο πριν την κυκλοφορία του βιβλίου λέει ότι προέρχεται από ένα παλιό ρητό στους βασιλικούς και αριστοκρατικούς κύκλους: ότι ο πρώτος γιος είναι κληρονόμος τίτλων, δύναμης και περιουσίας και ότι ο δεύτερος είναι εφεδρικός, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον πρωτότοκο.

Ο Χάρι κατηγόρησε τον αδελφό του ότι συμπεριφέρεται σαν κληρονόμος. Μάλιστα όπως λέει ο Χάρι, ο Γουίλιαμ δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν αρκούσε στον αδερφό του να είναι εφεδρικός.

Η επίθεση του Γουίλιαμ και η αντίδραση της Μέγκαν

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: