Πρεμιέρα στα πλέι οφ με ντέρμπι «Δικέφαλων»


Ξεκινάει σήμερα ο πρώτος γύρος των πλέι οφ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι της συγκεκριμένης φάσης, δηλαδή τη σειρά μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στην Ένωση, ως η τέταρτη ομάδα της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, που υποδέχεται στις 18:30 τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μοναδικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους αποτελεί η απουσία του τραυματία Χέρστον, ενώ στο απέναντι στρατόπεδο εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σχορτσανίτη, που ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση.

Ο Άρης, από την πλευρά του, είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις με την Κηφισιά, την οποία νίκησε και στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους θα διεξαχθεί σήμερα στο «Αλεξάνδρειο», στις 18:00, ενώ κανένας από τους αντίπαλους δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Οι δεύτεροι αγώνες σε αυτές τις σειρές θα τελεστούν το επόμενο Σάββατο (23/4), ενώ αν χρειαστεί και τρίτος, αφού η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4).


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: