Που το πάνε οι Τούρκοι στο Αιγαίο;…Τυχαίες και οι νέες σκληρές Εμπλοκές απο Οπλισμένα μαχητικά;

Που το πάνε οι Τούρκοι στο Αιγαίο και γιατί αυτήν την ειδικά χρονικά στιγμή οι εμπλοκές είναι  των Ελληνικών και Τούρκικων οπλισμένων  μαχητικών να είναι σε καθημερινή βάση ; και πόσο τυχαίο μπορεί να είναι μετά και τις πιέσεις του Γουνγκέρ και των Γερμανών για Κοινές Περιπολίες στο Αιγαίο;

Να θεωρήσουμε και τυχαίο τη πρωινή σύγκρουση του δουλεμπορικού με σκάφους του Λιμενικού …Σαν πολλά δεν μαζεύονται ;

 Τούρκικος σχηματισμός αποτελούμενος από έξι μαχητικά μπήκαν στο FIR Αθηνών από Χίο-Λέσβο ακολουθούμενοι από ένα ζεύγος F-16 οπλισμένο και έτοιμο  για  μάχη …Το Οπλισμένο Ζεύγος των Τούρκικων Μαχητικών ακολουθούσε τον σχηματισμό σαν ένα είδος προστασίας και έκανε ότι μπορούσε  για να προκαλέσει!
Το Α/ΤΑ απογείωσε  ένα ζεύγος μαχητικών απο την Αεροπορική Βάση της Νέας Αγχιάλου και το έθεσε σε συναγερμό …Τα Ελληνικά μαχητικά πήραν στο κατόπι τα Τούρκικα που εγκατέλειψαν την περιοχή (ο πρώτος σχηματισμός των έξι άοπλων μαχητικών ) ,ενώ τα οπλισμένα  Τούρκικα έκαναν αναστροφή και ενεπλάκησαν με τα Ελληνικά μαχητικά που ακολουθούσαν !
Εν συνεχεία αποχώρησαν απο την περιοχή και επανήλθαν εντός 2 λεπτών και σημειώθηκε και νέα αερομαχία στην ίδια περιοχή !
ΟΙ Επιτελείς του Α/ΤΑ  ανησυχούν και δεν το κρύβουν και κάνουν λόγω για αναβάθμιση των Τούρκικων Παραβιάσεων που σίγουρα έχουν κάποιο σκοπό …Ούτε τυχαίες πρέπει να θεωρούνται οι πιέσεις του Προέδρου της Ε.Ε και των Γερμανών για κοινές Περιπολίες στο Αιγαίο!
Προσοχή από τα Επιτελεία και Επαγρύπνηση απο την Κυβέρνηση και να έχει το μυαλό της και στην Πατρίδα και όχι μόνο στα Οικονομικά !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 15η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    2 (6 α/φ & 2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    3 (2 CN-235 & 1 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    11
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     5
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      4
ΠΕΡΙΟΧΗ               :    ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω αεροσκάφη  αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: