Πότε μπορείτε να περάσετε από τεχνικό έλεγχο το αυτοκίνητό σας στη Μήλο

Όσοι κάτοικοι στη Μήλο δεν έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητά τους, η AUTOVISION τους δίνει τη δυνατότητα εύκολα και χωρίς μετακινήσεις να περάσουν από ΚΤΕΟ στο…σπίτι τους.

H AUTOVISION, διαθέτει δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα. Έθεσε σε λειτουργία δύο πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες που διενεργούν τεχνικούς ελέγχους σε επιβατικά & φορτηγά οχήματα μικτού βάρους έως 3,5 τόνους και δίκυκλα για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Η διενέργεια τεχνικών ελέγχων μέσω των κινητών μονάδων της AUTOVISION  θα γίνεται βάσει προγράμματος πρόσκλησης που εκδίδεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το οποίο ισχύει για τα νησιά Λέρο, Τήνο, Μήλο και Άνδρο και θα βρίσκεται στη Μήλο από αύριο τις 10 Ιουλίου 2023.

Ειδικότερα στη Μήλο καλούνται για τεχνικό έλεγχο τα Ε.Ι.Χ , φορτηγά  μεικτού βάρους έως  3,5 τόνους και οι μοτοσικλέτες, με έδρα τη συγκοινωνιακή περιοχή του Δήμου Μήλου και ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας μέχρι την 17/07/2019.

Το πρόγραμμα πρόσκλησης ισχύει αποκλειστικά για τη νήσο Μήλο και ορίζει τα εξής:

 

 

 

 

 

  • Τα Ε.Ι.Χ και φορτηγά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5 τόνους και οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες με ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από 17/07/2019 και έπειτα και συμπληρωμένα 4 χρόνια κυκλοφορίας, οφείλουν να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σε χρονικό διάστημα τριών (3) εβδομάδων πριν, έως και μίας (1) εβδομάδας μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία της 1ης άδειας κυκλοφορίας.
  • Τα Ε.Δ.Χ. (επιβατικά δημοσίας χρήσης) και τα ασθενοφόρα ανεξαρτήτως αριθμού κυκλοφορίας ελέγχονται 1 χρόνο μετά την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας τους ως καινούργια.
  • Τα επιβατικά εκπαιδευτικά οχήματα υπόκεινται σε ετήσιο τεχνικό έλεγχο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και για ραντεβού καλέστε τον πενταψήφιο αριθμό 10600, τους αριθμούς 6972850000, 6942020225 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.autovision.gr.

 

Πότε μπορείτε να περάσετε από τεχνικό έλεγχο το αυτοκίνητό σας στη Μήλο gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: