Ξέσπασε η Ζαφειράκου κατά των νέων μέτρων: "Έλεγχος τέτοιου τύπου δεν αρμόζει σε μένα"

Η Φαίη Ζαφειράκου που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά» εξέφρασε τη δυσαρέσκεια αλλά και την αντίρρησή της για τα νέα μέτρα που πήρε κυβέρνηση για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Η ηθοποιός με βίντεό της στο facebook εξήγησε πως στηρίζει την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» αλλά δεν τη βρίσκει σύμφωνη ότι πρέπει να στέλνει τα στοιχεία της και πού πρέπει να πάει για να της επιτραπεί η έξοδος από το σπίτι.

«Καλησπέρα κι από μένα. Περνάμε όλοι πολύ δύσκολα θεωρώ αυτές τις ημέρες. Εγώ έχοντας κι ένα παιδί το οποίο πρέπει να μεταφερθεί από μένα στον πατέρα του κι από τον πατέρα του σε μένα τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για πάρα πολλούς λόγους πρακτικούς κι όχι μόνο. Παρόλα αυτά μένω σπίτι μου πέρα των μετακινήσεων που πρέπει να κάνω για τα βασικά. Εδώ και 14 μέρες έχω πάει μόνο μια φορά στο σούπερ μάρκετ και έχω πάρει τα απολύτως απαραίτητα. Όπως και να ‘χει αυτό που θα πρέπει να στέλνω μήνυμα και να λέω τα στοιχεία μου και να ενημερώνω για ποιο λόγο δεν ξέρω το οτιδήποτε κάνω για μένα πάει πολύ αλλού το πράγμα. Πάντα όσο αναφορά εμένα και είναι προσωπική μου άποψη. Θεωρώ ότι πρέπει να τηρούμε όλα αυτά που μας έχουν πει και για εμάς και για τους γύρω μας, για τη δημόσια υγεία που είναι το βασικότερο όλων αλλά παρόλα αυτά ο έλεγχος τέτοιου τύπου δεν αρμόζει σε μένα. Όχι γιατί είμαι κατά σε κάτι που λέγεται αλλά είμαι κατά όταν κάποιος προσπαθεί να υποτιμήσει την ευφυΐα μου και κάπου εκεί σταματάει για μένα ο έλεγχος. Ελέγχω μόνο εγώ τον εαυτό μου γι’ αυτό που κάνω και δεν θα ενημερώσω, ούτε θα δώσω τα στοιχεία μου σε οποιονδήποτε για οτιδήποτε, χωρίς να γνωρίζω το γιατί επί της ουσίας μου το ζητάει αυτό. Εύχομαι να είστε όλοι καλά να προσέχετε τους εαυτούς σας, και τους συνανθρώπους μας ότι κι αν πιστεύει ο καθένας. Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει. Θα ‘μια η τελευταία που θα στείλει μήνυμα στο τάδε νούμερο για τους λόγους που προείπα. Να είστε καλά. Φιλιά».

Πηγή: altsantiri.gr, trelokouneli.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: