Πώς θα επιλέξεις τα σωστά σκουλαρίκια για το σχήμα προσώπου σου; (video)

Πώς θα επιλέξεις τα σωστά σκουλαρίκια για το σχήμα προσώπου σου; (video)

Με αυτόν τον τρόπο θα αναδείξεις και τα χαρακτηριστικά σου.

Μπορεί να έχεις επιλέξει να προσθέσεις στο outfit σου το πιο hot shoe trend της σεζόν ή μία από τις πιο fashionable τσάντες αυτής της εποχής, όμως το σύνολό σου δεν πρόκειται να είναι ολοκληρωμένο χωρίς το απαραίτητο κόσμημα. Και για να εντυπωσιάσεις πραγματικά μόνο ένα κόσμημα χρειάζεσαι: ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Τα σκουλαρίκια είναι ίσως το πιο σημαντικό από όλα τα υπόλοιπα κοσμήματα, διότι βρίσκονται διαρκώς στο οπτικό πεδίο αυτού που συνομιλεί μαζί σου. Είτε είναι μικρά, είτε oversized, τραβούν αμέσως τα βλέμματα και δίνουν ένα fresh & luxurious twist στο κάθε σύνολό σου. Τι γίνεται, όμως, όταν έχεις διχαστεί και δεν ξέρεις ποιο από τα σκουλαρίκια σου να επιλέξεις;

Θα επιλέξεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα και δημιουργεί μια συμμετρία με το σχήμα του προσώπου σου. Ναι, κι όμως, το σχήμα προσώπου παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς θα αναδειχθεί ένα σκουλαρίκι και μαζί με αυτό και όλα τα χαρακτηριστικά σου. Για παράδειγμα, αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο, θα πρέπει να αναζητάς σκουλαρίκια που είναι στρογγυλά, όπως οι ultra stylish κρίκοι. Αντιθέτως, αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, θα πρέπει να επιλέγεις τετράγωνα ή πολύ μακριά σκουλαρίκια, γιατί τα πολύ στρογγυλά θα κάνουν ακόμα πιο στρογγυλό το πρόσωπό σου.

Η fashion designer και youtuber, Justine Leconte, σού εξηγεί στο παρακάτω βίντεο με λεπτομέρειες γιατί πρέπει να επιλέγεις συγκεκριμένα σκουλαρίκια με βάση το σχήμα προσώπου σου, ενώ στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις ακριβώς ποιες πρέπει να είναι οι επιλογές σου. Έχεις οβάλ πρόσωπο; Είσαι η πιο τυχερή από όλες. Γιατί πολύ απλά μπορείς να φοράς ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Διάβασε ακόμα: Η Bella Hadid τοποθετείται για την πανδημία μέσα από μία μπλούζα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: