Πως να κρατήσεις μια σχέση από απόσταση..;

Πως να κρατήσεις μια σχέση από απόσταση..;

Πως να κρατήσεις μια σχέση από απόσταση..;

Μάτια που δεν βλέπονται, εύκολα λησμονιούνται λέει ο λαός. Και, κακά τα ψέματα, οι σχέσεις από απόσταση ήταν πάντα δύσκολες! Παρ’ όλα αυτά, παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια, υπάρχουν πάντα τρόποι να κρατήσεις μια τέτοια σχέση. Ιδού μερικές απλές συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν:

Όταν χτυπάει το τηλέφωνο… Βρείτε κάθε πότε, πόσο συχνά θέλετε να μιλάτε και… οργανωθείτε! Να κανονίζετε από πριν πότε θα καλέσετε ο ένας τον άλλο στο τηλέφωνο και φροντίστε, εκείνες τις στιγμές, να κάνετε στην άκρη ό, τι άλλο κάνατε, ώστε να μπορείτε να αφοσιωθείτε στην επικοινωνία σας, σαν να ήσασταν μαζί!
Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Μην το βαραίνετε υπερβολικά όταν μιλάτε, εμμένοντας στο πόσο λείπετε ο ένας στον άλλο και πόσο δύσκολο είναι, που είστε μακριά. Είναι εξίσου σημαντικό να μιλάτε ή να στέλνετε μηνύματα γύρω από μικρά, καθημερινά, χαρούμενα πραγματάκια που θα λέγατε ο ένας στον άλλον αν ήσασταν μαζί. Κρατήστε δηλαδή τα πράγματα… ανάλαφρα.
Φτιάξε βαλίτσες. Το πόσο συχνά θα μπορείτε να ταξιδεύετε για να συναντήσετε ο ένας τον άλλο εξαρτάται από το πόσο μακριά είστε, τις υποχρεώσεις σας και, βεβαίως, τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε όμως να βλέπεστε αρκετά συχνά ώστε να νιώθετε τη σχέση σας, παρά την απόσταση, πραγματική. Όχι όμως και τόσο συχνά, που να αρχίσετε να αγχώνεστε!
Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που δεν είστε μαζί για να κάνετε, να μάθετε καινούργια πράγματα, να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα τον/την σκέφτεστε λιγότερο τον καιρό που είστε μακριά ο ένας από τον άλλο και όταν βρίσκεστε θα έχετε ακόμα περισσότερα να πείτε!
S€x… εξ αποστάσεως; Δοκιμάστε, παρότι μακριά, να κάνετε s€x, από το τηλέφωνο ή το Skype. Δοκιμάστε το απρογραμμάτιστα, για να είναι και πιο φυσικό, όταν θα έχετε το χρόνο. Ξεκινήστε λέγοντάς ο ένας στον άλλο πόσο πολύ σας έχει λείψει και, εν συνεχεία, τι θα… κάνατε αν ήσασταν μαζί.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: