Πώς φοράνε τα πιο cool κορίτσια ένα απλό, λευκό T-Shirt;

Πώς φοράνε τα πιο cool κορίτσια ένα απλό, λευκό T Shirt;

Επειδή σίγουρα έχεις πάνω από ένα τέτοιο μπλουζάκι στην ντουλάπα σου, ίσως θες να πάρεις μερικές ιδέες.

To πιο εμβληματικό στυλ μπλούζας της δεκαετίας του 1990, το λευκό T-Shirt, κάνει δυναμική επαναφορά και φέτος στην γκαρνταρόμπα μας και κάνει τους οπαδούς του normcore στυλ να τρίβουν, χαμογελώντας τα χέρια τους. Με σύνθημα «επιστροφή στις βάσεις και στην απλότητα» ολόκληρη η βιομηχανία της μόδας προσπάθησε να ξεπεράσει τις αναταραχές που προκάλεσε σε αυτήν η πανδημία και να προσαρμοστεί στα νέα, πιο πρακτικά και απλά, δεδομένα.

Τα περίτεχνα, fashion trends έδωσαν τη θέση τους σε basic κομμάτια, τα σύνθετα prints αντικαταστάθηκαν από neutral αποχρώσεις και το «παλιό, λευκό top» που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας μπαίνει και πάλι στο Πάνθεον των «απαραίτητων» για τη φετινή άνοιξη. Το ερώτημα, λοιπόν, δεν είναι το αν φοράμε πάλι τα μακό, άσπρα tops μας αλλά το πώς τα φοράμε. Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικές street style εμφανίσεις που αποτελούν μίας πρώτης τάξεως αρχή για να φτιάξουμε mood board στον τοίχο μας με ρούχα που αναβαθμίζονται, εύκολα και απλά, αυτήν τη σεζόν.

Μαζί με τα λευκά T-Shirts, σε αυτόν τον «φανταστικό πίνακα» θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τα mom jeans, τα βαμβακερά μονόχρωμα φορέματα και τα οversized φούτερ, αλλά όλα αυτά είναι πρώτης τάξεως θέματα για διαφορετικά, μελλοντικά άρθρα. Εσύ, λοιπόν, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις ποιες από τις παρακάτω street style εμφανίσεις «δένουν» με το δικό σου ενδυματολογικό ύφος και να φορέσεις το άσπρο σου μπλουζάκι αντίστοιχα. Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα το κάνεις να μην πατήσεις απλά το #6 και πας για περίπατο, αλλά να έχουμε βγει από το lockdown και να συναντήσεις πολλούς που θα εκτιμήσουν αυτό το retro, 90s look σου.
 Οδηγός Αγοράς: 15 φαρδιά φορέματα που είναι και πολύ άνετα και πολύ κομψά

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: