Πώς μπορείς να φορέσεις όλα τα στυλ μπουφάν που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για να είσαι πολύ κομψή;

Πώς μπορείς να φορέσεις όλα τα στυλ μπουφάν που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για να είσαι πολύ κομψή;

Οι πιο fashionable τρόποι σήμερα για να βάλεις το faux fur coat σου αλλά και το αγαπημένο σου blazer.

«Μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω διαφορετικά στυλ και να προσέχω το ντύσιμό μου. Δεν ξέρω, βέβαια, πως γίνεται πάντα στο τέλος να καταλήγω να φοράω το δερμάτινο μπουφάν μου και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες», έχει πει η Bella Hadid και μας εκφράζει όλες αυτόν τον περίεργο χειμώνα που διανύουμε. Γιατί αφενός δεν έχουμε κάπου να πάμε για να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο styling και αφετέρου και να είχαμε όλες ξέρουμε βαθιά μέσα μας πως έχουμε στην ντουλάπα μας κάποια style combos που μας γεμίζουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Και κάθε ένα από αυτά περιλαμβάνει και κάποιο από τα αγαπημένα μας πανωφόρια.

Για να μην φοράμε όμως κάθε χειμώνα όλα τα jackets, τα παλτό, τα μπουφάν, τα σακάκια και τις οικολογικές μας γούνες με τους ίδιους και απαράλλακτους τρόπους ας ρίξουμε μία ματιά στην παρακάτω gallery και στα styling tips που το 2021 θα μας βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε τα casual πανωφόρια μας και να τα βάλουμε με τρόπους που κολακεύουν κάθε στυλ και σωματότυπο.

Δες πώς θα γίνεις πιο sexy μέσα στο ημίπαλτό σου, πώς θα κάνεις την οικολογική σου γούνα κατάλληλη και για το πρωί και πώς θα απογειώσεις το preppy στυλ που έχει το blazer σου. Μία ζωή περνάμε μέσα στα παλτό μας (κυριολεκτικά!) ας φροντίσουμε να είναι -ενδυματολογικά μιλώντας πάντα!- όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται.
 Ορκωμοσία Biden: Τι φόρεσαν όλες οι λαμπερές κυρίες που παρευρέθηκαν στην τελετή;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: