Πόρτο–Μπενφίκα και Μαρσέιγ–Λιόν στα κανάλια Novasports

Πόρτο–Μπενφίκα και Μαρσέιγ–Λιόν στα κανάλια Novasports

Δύο μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι, Πόρτο – Μπενφίκα και Μαρσέιγ – Λιόν, υπόσχονται συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα στους συνδρομητές των καναλιών Novasports εν μέσω εκλογών! Το τετραήμερο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου – Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνολικά 13 συναρπαστικές αναμετρήσεις, από την 6η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος Ligue 1, από την 6η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος Eredivisie , από την 5η αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος Primeira Liga  και από την 9η αγωνιστική του Ρωσικού πρωταθλήματος Premier League. Όλες οι αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου με δύο αγώνες. Στις 21:30 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν τον αγώνα Ρεν – Λιλ, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Η εντυπωσιακή Ρεν που μετρά 4 σερί νίκες και βρίσκεται στη 2η θέση της Ligue1, υποδέχεται την αήττητη εκτός έδρας Λιλ.

Στις 22:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν το παιχνίδι Βιτόρια Σετούμπαλ – Γκιμαράες σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας απέναντι σε έναν αντίπαλο από τον οποίο στο περυσινό πρωτάθλημα έχασαν στην έδρα τους με  1-0.

Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου με τρία παιχνίδια. Στις 18:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν τον αγώνα Ρενς – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Δύσκολη αποστολή για τους πρωταθλητές και τους πρωτοπόρους του Championnat, απέναντι στην έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος Ρενς.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: