Πόλο: Προανήγγειλε αποχώρηση ο Γιώργος Αφρουδάκης


Ο Γιώργος Αφρουδάκης  βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, λίγους μήνες πριν κλείσει τα 40 του χρόνια, όπως διατράνωσε μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου πόλο ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

«Το εξετάζω και οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές να σταματήσω. Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος δεν το δηλώνω επίσημα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η σκέψη μου είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αποχωρήσω από την ενεργό δράση», δήλωσε ο φουνταριστός του Παναθηναϊκού και, όταν του επισημάναμε τη σύμπτωση το -πιθανότατα- τελευταίο ματς της καριέρας του να γίνει στο Λαιμό, όπου ξεκίνησε την καριέρα του και μεγαλούργησε με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης, τόνισε χαμογελώντας: «Σίγουρα είναι ωραίο και έντονο συναίσθημα ότι αυτό το ματς έγινε εδώ.

Τα ματς Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη που έζησα εδώ τόσα χρόνια ήταν το… «clasico». Εδώ έχω ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου, ή μάλλον της ζωής μου. Ξεκίνησα από εδώ και, αν κρατήσω την απόφασή μου, είναι σημαντικό γεγονός ότι το τελευταία μου παιχνίδι θα είναι στο κολυμβητήριο που μεγάλωσα».

Για το ματς ο Γιώργος Αφρουδάκης δεν είχε να πει πολλά, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Ολυμπιακό φαβορί -μαζί με την Προ Ρέκο- για την κατάκτηση του Champions League. «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Η διαφορά δυναμικότητας είναι χαώδης. Ο Ολυμπιακός είναι η εθνική ομάδα συν τρεις πολύ καλούς ξένους, είναι μαζί με την Προ Ρέκο οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είναι τα δύο φαβορί για το Ευρωπαϊκό.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν φανήκαμε έστω και λίγο ανταγωνιστικοί, παρά μόνο στα πρώτα 5-6 λεπτά, που ο Ολυμπιακός ήταν λίγο «κουμπωμένος». Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κάποια βήματα, τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά σίγουρα θέλει το κάτι παραπάνω. Αυτό εξαρτάται από τις… ορέξεις της διοίκησης.

Είναι ευχής έργον να αποφασίσει κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός να κάνει το επόμενο βήμα, ώστε να μπορέσει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού», κατέληξε ο πολύπειρος φουνταριστός, με τα λόγια του να μοιάζουν ως παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα των «πρασίνων».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: