Ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να απλώσεις το μαγιό σου;

Οκ, είναι μόλις Πέμπτη 4 Ιουνίου και η θερμοκρασία έξω είναι 26 βαθμοί κελσίου. Αυτό όμως δεν μπορεί να εμποδίσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να φτάσει και εμάς να το απολαύσουμε με μία (για πολλές ίσως και την πρώτη) βουτιά στη θάλασσα. Πηγαίνοντας στην παραλία αυτό που θα πρέπει να σκεφτείς είναι η τήρηση των μέτρων προστασίας από τον COVID-19 και οι κανόνες υγιεινής. Επιστρέφοντας, όμως, το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί είναι το πώς θα πλύνεις, αλλά και το πώς θα απλώσεις, σωστά το μαγιό σου ώστε να μην χάσει τη λάμψη, τη φόρμα και το σχήμα του. Γνωρίζεις ήδη πως τα μαγιό πλένονται αποκλειστικά στο χέρι σε χλιαρό νερό με λίγο ήπιο καθαριστικό ρούχων. Δεν μπαίνουν στο πλυντήριο αλλά ούτε και στο στεγνωτήριο.

Ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να απλώσεις το μαγιό σου;

Αφού πλύνεις, λοιπόν, το δικό σου έχεις να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε δύο πράγματα: 1) να μην το πιάσεις με μανταλάκια για να μην χαλάσει το σχήμα του και 2) να το βάλεις σε εξωτερικό αλλά σκιερό χώρο για να μην επηρεάσει η ακτινοβολία το χρώμα του και να μην σκληρύνει το ύφασμά τους.

Οι σωστοί τρόποι για να το στεγνώσεις είναι δύο: O πρώτος είναι να το πιάσεις από την εσωτερική ετικέτα του με το μανταλάκι και να το κρεμάσεις στο σχοινί. Ο δεύτερος να το βάλεις σε μία κρεμάστρα (είτε περνώντας το σαν κορμάκια αν είναι ολόσωμο ή πιάνοντας το από τα κορδόνια και τις τιράντες του αν είναι bikini) και με αυτήν να το τοποθετήσεις στην απλώστρα ή στα σχοινιά του μπαλκονιού και της αυλής. Καλή επιτυχία, καλό πλύσιμο και ακόμα καλύτερο στέγνωμα.
 Επτά ζευγάρια σανδάλια που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: