Ποια πριγκίπισσα της Disney ενδέχεται να επιστρέψει σε σίκουελ ταινίας… ως ομοφυλόφιλη;

Το 2013, η ταινία Frozen δημιούργησε ένα παγκόσμιο φαινόμενο αναδεικνύοντας την σχέση ανάμεσα σε δύο αδελφές, την Άννα και την Έλσα, γεγονός στο οποίο βοήθησαν πολύ τα όμορφα τραγούδια τους που αποδείχτηκαν εξόχως εμπορικά.

Αφότου η Disney ανακοίνωσε πως θα υπάρξει σίκουελ της πρώτης ταινίας, οι ακόλουθοί της στο Twitter άρχισαν να φαντάζονται όλα τα πιθανά σενάρια βάσει των οποίων θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, στο διαδίκτυο ξεκίνησε μία καμπάνια που ζητά την σeξουαλική διαφοροποίηση της Έλσας προκειμένου να αναδειχτεί το θέμα της ομοφυλοφιλίας στο χώρο του animation.

Η Αλέξις Ίζαμπελ ήταν η πρώτη χρήστης που έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση στη Disney, στέλνοντας μήνυμα με την ιδέα η Έλσα να γίνει η πρώτη λεσβία πριγκίπισσα και να έχει μνηστή στο σίκουελ του Frozen.

Έκτοτε, η ιδέα της εξελίχθηκε σε καμπάνια που ζητά η Έλσα να έχει πράγματι σχέση με γυναίκα στη συνέχεια της ταινίας που λάτρεψαν τα παιδιά, κάτι που ίσως και να… σκέφτεται η Disney. Σίγουρα πάντως θα είναι ένα μεγάλο ρίσκο, αφού πρόκειται για παιδική -κυρίως- ταινία και οι αντιδράσεις που θα ξεσηκώσει μια τέτοια πιθανή κίνηση, θα είναι πολλές και ποικίλες…

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: