Πινγκ πονγκ: Άνετη νίκη με 3-0 της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία


Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 η Εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Ανδρών.

Με συνολικά καλή εμφάνιση στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και μπροστά σε 400 φίλους της κατέβαλλε την Ολλανδία με 3-0 και πήρε τους δύο πρώτους πόντους στο 7ο γκρουπ της 1ης κατηγορίας (Championships Division).

«Είχαμε πει ότι λογικά δεν θ’ αντιμετωπίζαμε πρόβλημα και το επιβεβαιώσαμε. Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την αποψινή εμφάνιση, όμως αν θα ‘πρεπε να σταθώ σε ένα από τα επί μέρους παιχνίδια θα έλεγα ότι ο Παπαγεωργίου από τη θέση 2 τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στον πρώτο Ολλανδό, νίκησε 3-0 και με 11-1 στο 3ο σετ κι έδειξε πόσο δυνατό χαρτί παραμένει.

Κάναμε ένα πρώτο βήμα στον όμιλο, καθώς αυτό το αποτέλεσμα δεν ανατρέπεται στην Ολλανδία και ουσιαστικά εξασφαλίσαμε τη 2η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ. Τώρα το μυαλό μας πηγαίνει στη διεκδίκηση της πρωτιάς με την Αγγλία.

Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι εκεί τον Νοέμβριο και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να τα παίξουμε όλα για όλα τον Ιανουάριο στην Αθήνα, στο εντός έδρας ματς με τους Άγγλους για την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ», τόνισε μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Η εξέλιξη του αγώνα Ελλάδα-Ολλανδία

Παναγιώτης Γκιώνης-Έγουτ Ουστβάουντερ 3-0 (11-6, 11-8, 11-8)

Κώστας Παπαγεωργίου-Λόρενς Τρόμερ 3-0 (11-8, 11-8, 11-1)

Καλλίνικος Κρεάνγκα-Ράικο Γκέμερς 3-0 (11-4, 11-8, 11-9)


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: