Πικάντικη Σάλτσα για όλα τα φαγητά μας !!!



Τώρα που οι ντόπιες ντοματούλες είναι στην εποχή τους οι δικές μου είναι από Εύβοια.

Πολτοποίησα όλες τις ντομάτες στο μούλτι–ένα τελλάρο

Έβαλα τρία μεγάλα κρεμμύδια χοντρό αλάτι

Πιπεριές Φλωρίνης μαϊντανό βασιλικό δυόσμο λίγο ζάχαρη.

Διάφορα μπαχαρικά πιπέρια δάφνη μπορείτε να βάλετε ότι σα αρέσει.

Όταν σώθηκαν τα ζουμιά αποστείρωσα τα βαζάκια και λίγο πρίν το σφραγίσω από πάνω έριξα λίγο λάδι.



Τη φτιάχνω Χρόνια κρατάει πολύ καιρό δεν χρειάζεται να βάλετε τίποτα άλλο .

Σε νερό που βράζει αποστειρώνω τα βαζα μαζί με τα καπάκια ανοιχτά -τα πιάνω με τσιμπίδα στεγνώνουν και βάζω μέσα την ντομάτα.Διατηρώ στο ψυγείο.

Xrisavgi Georgatselou- «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΥΝΤΑΓΕΣ

(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: