«Πετροπόλεμος» στο Προοδευτική – Κερατσίνι

Από επεισόδια αμαυρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι για τον 2ο όμιλο της Α” Κατηγορίας του Πειραιά ανάμεσα στην Προοδευτική και το Κερατσίνι στο γήπεδο της Νίκαιας.

Παρά την άψογη φιλοξενία των γηπεδούχων κατά την διάρκεια του ματς αμέσως μετά το φινάλε μερικοί ανεγκέφαλοι οπαδοί της Προοδευτικής επιτέθηκαν σε αυτούς του Κερατσίνιου με πέτρες, μπουκάλια, φωτοβολίδες και κάθε λογής αντικείμενο και αρκετοί ήταν αυτοί που τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και ο περσινός πρόεδρος της ομάδας του Κερατσινίου, Αντώνης Τσάτσος.

Πρέπει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι η ΕΠΣ Πειραιά είχε ανακοινώσει πως θα παρθούν έκτακτα μέτρα αυτά δεν ήταν κατάλληλα και ουσιαστικά οι οπαδοί των φιλοξενουμένων, ανάμεσα τους και γυναικόπαιδα, ήταν απροστάτευτοι με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η επίθεση από μια μερίδα ανεγκέφαλων.

Για την ιστορία η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε 1-1, με το Κερατσίνι να σπάει το ρεκόρ της Προοδευτικής και σε ό,τι αφορά τις 14 συνεχόμενες νίκες και φυσικά στο μηδέν παθητικό στην άμυνα. Οι «βυσσινί», πάντως συνεχίζουν να διατηρούν μια διαφορά επτά βαθμών από τον βασικό τους αντίπαλο για την πρώτη θέση του ομίλου.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: