Πέταξε το έξι μηνών βρέφος της από το παράθυρο!

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη: 27χρονη μητέρα πέταξε από το παράθυρο του διαμερίσματός της το έξι μηνών βρέφος της. Είναι το τρίτο περιστατικό τους τελευταίους τρεις μήνες.

 

Το έξι μηνών βρέφος, ένα κοριτσάκι, βρέθηκε αναίσθητο στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Τάιμπαουτ στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το τραγικό περιστατικό στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης και βρήκε το κοριτσάκι στο δρόμο. Αμέσως, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St. Barnabas, αλλά δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η 27χρονη μητέρα του τέθηκε υπό κράτηση αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος της, δήλωσε ο Μπράιαν Σέσα, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η νεαρή γυναίκα, γuμνή και κρατώντας το κοριτσάκι της στα χέρια, φώναζε «όλοι θα πεθάνουμε», «Αληλούια», «Ευλογείτε τον Κύριο» πριν αφήσει το παιδί να πέσει στο κενό από τον έκτο όροφο.

Φωτογραφία nydailynews.com

Την ώρα που η αστυνομία, την οποία κάλεσαν οι γείτονες όταν είχαν την 27χρονη σε έξαλλη κατάσταση να πετάξει πράγματα του σπιτιού από το παράθυρο και μετά να βγάζει στο κενό το μωρό, έπαιρνε το άψυχο σώμα της μικρής από το πεζοδρόμιο, η μητέρα της φώναζε: «έχει το κακό μέσα της»! Στη συνέχεια, ξάπλωσε στο πάτωμα μαζί με τα άλλα τρία παιδιά της, τα οποία ήταν επίσης γuμνά όπως κι εκείνη!

Τον περασμένο μήνα, ένα νεογέννητο κορίτσι πετάχθηκε από το παράθυρο διαμερίσματος στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας Μπρονξ και η μητέρα του συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Ένα μήνα πριν, ένα αγοράκι μόλις ενός μηνός πετάχτηκε από το παράθυρο τετάρτου ορόφου κτιρίου στο Κουίνς και η μητέρα του συνελήφθη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, nydailynews.com

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: